Plantorama - København


Er du vild med planter? Og søger du enten noget til din have, din bolig eller måske til dine husdyr? Du har mulighed for at finde alt dette i Plantorama, som er Danmarks største havecenter og plantecenter. Derudover er der altid gode tilbud her, hvilket helt klart er fordelagtigt til dig som studerende. Så hvis du søger noget til have, bolig eller dyr, så kan du med fordel besøge Plantorama i København på adressen Englandsvej 441.

Så snart du træder ind af dørene til Plantorama, træder du ind i det helt store plante univers. Her har de alt, du kunne drømme om, når det kommer til planter. Hvad end du er den store plante entusiast eller blot ønsker en lille plante, som kan stå pænt i din lejlighed og pynte uden at kræve den store pasning, så finder du noget der passer til dig og dine plantebehov her. Deres kæmpe udvalg af planter gør det helt sikkert nemt at finde noget, som falder i din smag udseende mæssigt men også med hensyn til, hvor meget pasning den enkelte plante kræver. Nogen har ikke noget imod at ofte gå og sørge for deres planter, andre ønsker planter, som blot passer sig selv. Deres planter står placeret, så snart du træder ind af døren hos Plantorama, og du kan ikke undgå at blive inspireret her. 

Plantorama er et dansk familieforetagende og blev grundlagt tilbage i 1987. Grundlæggeren er Søren Vang Christensen som er femte generation i rækken af gartnere og derfor var det oplagt for ham at starte dette familieforetagende. Det første Plantorama startede i Egå ved Århus. I starten var Plantorama mest kendt for salg af potteplanter, men i dag er butikken vokset sig væsentlig større i både butikker samt i deres sortiment. I skrivende stund er der 11 store Plantorama plantecentre beliggende i både Jylland, Fyn og Sjælland.

Ønsker du at få inspiration til de nyeste plantetrends og indretning med planter? Så kan du med fordel følge med på Plantoramas Instagram profil.

Her finder du det største udvalg for både have, bolig eller dyr. Søger du noget til din have, finder du både haveplanter, havedam, havekrukker, jord, gødning, havetilbehør og have legetøj hos Plantorama. Søger du noget til din bolig, finder du blandt andet skjulere, vaser, stueplanter og boliginteriør. Er du derimod på udkig efter noget til dine dyr, finder du noget til både hunde, katte, akvariefisk, gnavere, kaniner, fugle, høns og krybdyr.

For tiden er særligt grønne planter blevet særligt populære at inkludere i din indretning. Eksempler på typiske planter i indretningen er Pilea, Monstera, Aloe Vera, Sukkulent eller en  Kaktus. Dog findes der et kæmpe udvalg af andre grønne planter i deres store udvalg af forskellige stueplanter. 

Søger du gode råd til, hvilken plante der passer til dig eller hvordan du bedst muligt passer dine planter? Så kan Plantoramas plante eksperter hjælpe dig, idet de står klar med gode råd til havens og boligens planter. Det kan nemlig ofte være svært at finde ud af, hvordan man passer sine planter bedst. Nogle skal udsættes for lys varme, ingen varme, meget vand, lidt vand - det er en helt jungle at finde rundt i! Derfor er det helt sikkert en stor fordel at få hjælp af Plantoramas eksperter.

Hvis du blot ønsker at tjekke udvalget ud, uden at tage ud og besøge én af Plantoramas store centre, så kan du med fordel tjekke deres hjemmeside ud. Her kan du både få inspiration, tjekke deres store sortiment ud, få gode råd og meget mere.


Adresse

Englandsvej 441
2770 Kastrup


Kontakt info

Telefon: 32 53 37 00


Åbningstider

Mandag - fredag: 09.00 - 19.00
Lørdag - søndag: 09.00 18.00


Website

www.plantorama.dk