Pilgrim - København


Hvad end du søger et nyt smykke til at pifte til outfit op, uden du er nødt til at ruinere pengepungen, eller du søger en gave til din veninde, så er Pilgrim et godt sted at lede efter netop dette. Hos Pilgrim forhandler de nemlig fine smykker til fordelagtige priser, som helt klart kan beskrives som værende studievenlige. Pilgrim butikkerne findes i mange forskellige byer landet rundt og særligt i studiebyerne, og derfor burde det ikke være svært for dig som studerende at tage et smut forbi din nærmeste Pilgrim, næste gang du skal kigge på smykker. Pilgrim i København er blandt andet beliggende på adressen Frederiksberggade 5.

Historien bag Pilgrim stammer tilbage til år 1983, da to dansere ønskede at begynde at lave smykkedesign og fremstille unikke smykker, som primært skulle sælges på festivaler. De havde nemlig begge stor kærlighed for musik og mennesker. Deres mission var at skabe smukke smykker, som får én til at føle sig smuk samt at skabe en arbejdsplads, hvor de væsentligste værdier var respekt, ansvarlighed og tillid. Sidenhen har Pilgrim vokset sig meget større end blot at være forhandlere på festivaler, og har i dag et hav af butikker rundt omkring i landet.

Hos Pilgrim handler det om at gå ud og søge nye ting, nye måder og nye eventyr, som de prøver at afspejle i deres brand, som de beskriver som værende i konstant bevægelse og udvikling. Derfor vil du også opleve et stort udvalg hos Pilgrim som ofte har nye kollektioner, idet de vokser med moden og har konstant udvikling i deres design.

I dag er Pilgrim ikke kun begrænset til Danmark, men med deres skandinaviske tilgang til deres design er de blevet et anerkendt brand både på national såvel som international smykkescene.

Hvis du ønsker at følge Pilgrim på de sociale medier, kan du med fordel tjekke deres Instagram profil ud. Her deler de jævnligt billeder af deres smukke smykker med deres i skrivende stund over 50.000 følgere. Derudover er det en fordel at tjekke denne profil ud, hvis du ønsker at vide mere om deres stil eller få inspiration til din personlige stil.

Når du træder ind i én af Pilgrims mange butikker, vil du opleve en verden af alverdens forskellige smykker, hvad end du er til simpelt, edgy eller noget helt tredje. Om du er vild med sølv eller guld. Om det er til dig selv eller om det er til en gave. Pilgrim har noget til enhver stil. Det søde personale hos Pilgrim står klar til at vejlede dig om deres smykker, hvis du ikke er helt sikker på din stil eller har andre spørgsmål til brandets smykker. Foretrækker du at handle online, kan du med fordel tjekke Pilgrims website ud, hvor du har mulighed for at se hele deres sortiment uden at forlade dit hjem.
Adresse

Frederiksberggade 5
1459 København


Kontakt info

Telefon: 25 98 91 24


Åbningstider

Tjek åbningstiderne her.


Website

www.pilgrim.dk