Pieces - København


Hos Pieces får du modetøj til kvinder og forskellige accessories. Derudover er priserne studievenlige, så for dig som studerende er det helt sikkert et fordelagtigt sted at shoppe, når du står og mangler nyt tøj. Hvis du som mand søger et sted, hvor du kan købe en god gave til din bedre halvdel, er dette også et oplagt sted til netop dette, idet de har et bredt udvalg af modetøj til kvinder samt en masse forskellige accessories, så du kan finde noget, der falder i din kærestes stil. Du finder Pieces i København på adressen Nygade 7.

Pieces er et dansk brand som blev grundlagt tilbage i 2003 i Aarhus og er en del af Bestseller Group. Siden da har Pieces udviklet sig til at være tilstede i 54 detailhandlere og vokser løbende. Deres vision er at inspirere unge og selvstændige kvinder til at skabe deres unikke look med deres forskellige kollektioner.

Hos Pieces sælger de alt: tasker, accessories, denim, sko, kjoler, toppe, halstørklæder og vinter accessories. Her er alt samlet ét sted, så du behøver ikke gå til flere forskellige butikker, når du skal have fornyet din garderobe: du kan nemlig købe det hele hos Pieces.

Missionen er at fejre kvinder rundt omkring i hele verdenen og de tror på, at dét at købe mode skal være nemt og sjovt, og du skal forlade butikkerne glad og med et fantastisk nyt look. Hos Pieces er de vilde med deres kunder og vilde med at skabe nye mode trends til kvinder. Her skaber de nemlige simpelt og nemt at have på mode som er designet moderne, så det passer perfekt til dig som kvinde.

Lyder dette som noget for dig? Så besøg én af Pieces butikker rundt omkring i landet eller tjek deres webshop ud, hvor du har mulighed for at tjekke deres lækre produkter ud.
Adresse

Nygade 7
1164 København K


Kontakt info

Telefon: 33 36 27 95


Åbningstider

Mandag - torsdag: 10.00 - 18.00
Fredag: 10.00 - 19.00
Lørdag: 10.00 - 17.00
Søndag: Lukket


Website

www.pieces.com