Picnic


København er fyldt med et spændende udvalg af caféer og restauranter. Det er efterhånden intet nyt. Men hvad siger du til at kombinere dit cafébesøg med en tur på museum? Er du også frisk på idéen? Ja, så kan du tage smut på café Picnic på Glyptoteket efter, at du har besøgt Glyptoteket. Caféen (og museet) er placeret lige ved Tivoli og helt konkret på Dantes Plads 7.

Picnic er placeret lige ved den smukke vinterhave på Glyptoteket. Her er der altså i høj grad tale om fantastiske omgivelser, der kan skabe rammerne for dit næste cafébesøg. Hvis du besøger Picnic, kan du forberede dig på at vælge mellem et udvalg af frokostanretninger og desserter. Til din mad kan du vælge mellem et udvalg af drikkevarer, heraf f.eks. en lækker kop kaffe. Du kan finde caféens menukort via Glyptotekets hjemmeside for at få et indblik i, hvad du kan vælge. Vi kan afsløre, at der her særligt er noget for dem, der er lækkersultne eller er på udkig efter et spisested, hvor man kan få en let frokost. 

En tur på Picnic kan være prikken over i’et, hvis du alligevel har planer om at besøge Glyptoteket. Et hyggeligt spisested, du lige kan holde pit stop, inden turen går tilbage mod Strøget.

Faktisk er navnet Picnic ikke helt tilfældigt. Danmark er nemlig ikke just kendt for at byde på solskinsvejr hele året rundt. Derfor kan du få følelsen af at holde Picnic på Glyptoteket - en smuk og fin tanke, du kan have i baghovedet, når du besøger Picnic på Dantes Plads 7 i hjertet af København.

Vi gør opmærksom på, at hvis du ønsker at besøge Picnic, skal du betale entré til Glyptoteket. 
Adresse

Dantes Plads 7
1556 København V


Kontakt info

Telefon: 33 41 81 41
E-mail: info@glyptoteket.dk


Åbningstider

Tirsdag - søndag: 10.00 - 16.30


Website

Picnic's website