Peter Beier Chokolade - København


Hvis du er vild med dansk og håndlavede chokolade, så er Peter Beier Chokolade helt sikkert noget, som er værd for dig at opleve. Hos Peter Beiers verden vil du opleve chokolade, is og andre smagfulde oplevelse, hvor du er garanteret hjemmelavet lækkerier som alle er produceret i Danmark. Peter Beier Chokolade i København er beliggende på adressen Store Kongensgade 3 i København K.

Disse lækre chokolader bliver produceret midt i naturen på Ørsholt Gods hvor familien Beier både udvikler og driver det hele selv. På denne måde er du sikret at alt er håndlavet og autentisk. Chokoladen fra Peter Beier er blevet produceret siden 1996 og er kun blevet mere og mere populær siden dengang. Peter Beier er udlært chocolatier fra England, Frankrig, Belgien og Spanien og har derfor mange års erfaring. Efterfølgende begyndte han at skabe dansk velsmag i verdensklasse, som glæder danskerne landet over. Som 22 årig var Peter Beier chef for Magasin Du Nord’s chokoladeproduktion, hvilket beretter om, at han allerede i en ung alder havde yderst god erfaring med chokolade kunsten. 7 år efter dette i 1996 valgte han at skabe sin egen virksomhed, Peter Beier Chokolade.

Hvad end det er dig selv som er vild med chokolade, eller det er en, du har kær, er det helt sikkert værd at anlægge én af hans butikker et besøg. Er du ikke så heldig, at du befinder dig i nærheden af en Peter Beier Chokolade butik, så kan du med fordel tjekke deres website ud, som du finder her. Her finder du blandt andet det store udvalg, som helt sikkert er værd at tjekke ud.

Peter Beier er en familievirksomhed, hvor de har et bæredygtigt koncept kaldet “fra jord til bord”-koncept. Her går det hele igennem deres produktion og ud i butikkerne. Alt er håndlavet fra kaffebønnerne i deres egen plantage og råvarerne fra Ørsholt Gods. Der bliver så vidt som muligt anvendt økologiske varer, og de tager højde for både klimaforhold og miljøvilkår. Det vigtigste for dem er, at smagsoplevelsen er i højsædet, og de stræber efter altid at skabe et lille stykke perfektion til deres under.

Hvad end du er interesseret i chokolade eller blot er nysgerrig på, hvad Peter Beier Chokolade foretager sig og forhandler, så kan du med fordel tjekke én af Peter Beier Chokolade butikkerne ud eller besøge deres online webshop.
Adresse

Store Kongensgade 3
1264 København K


Kontakt info

Telefon: 44 22 03 55


Åbningstider

Alle dage: 10.00 - 21.00


Website

pbchokolade.dk