Pederstrup Efterskole

Pederstrup Efterskole


Pederstrup Efterskole er en lille, hyggelig efterskole placeret på Sjælland med plads til 63 elever på 8., 9. og 10. klassetrin. På efterskolen undervises du som elev i dansk, matematik, engelsk, tysk, geografi, historie, biologi, samfundsfag og fysik.

I 1980 blev Pederstrup Efterskole oprettet med støtte fra FDF, og den hviler derfor på folkekirkens værdier. På baggrund af Pederstrup Efterskoles oprindelse er det obligatorisk, at enhver elev uanset klassetrin har motion/idræt, friluftsliv, linjefag og kristendom.

Friluftsliv er en kerne for Pederstrup Efterskole
Friluftsliv er ikke bare noget, der snakkes om. Det er noget, der bliver dyrket både i og uden for de normale undervisningstimer. Det betyder blandt andet, at et år på Pederstrup Efterskole inkluderer en skitur til Norge samt en række små ture spredt ud over et skoleår.

Hvis du er særligt interesseret i friluftsliv, har Pederstrup Efterskole også en linje, der er perfekt for friluftsinteresserede, hvor uddannede friluftsvejledere står for undervisningen. Denne linje henvender sig til dig, der elsker naturen og er klar på aktiviteter i naturen - året rundt.

Livet på Pederstrup Efterskole
Et ophold på en efterskole er for rigtig mange unge en ting, der bliver beskrevet som en af de største oplevelser i deres liv. Derudover opbygges der gennem et efterskoleophold venskaber, der ikke blot varer på efterskolen, men som fortsætter i mange år bagefter.

Det er bestemt også noget, Pederstrup Efterskole bestræber sig på, at du skal opleve i et ophold hos os. Ydermere har vi en mission, der betyder, at du efter dit år hos os går videre med ny viden, nye perspektiver, nyt mod og ny forståelse for andre mennesker.
Adresse

Pederstrupvej 120
4943 Torrig L


Kontakt info

Telefon: 5493 5755
E-mail: PEDERSTRUP@PEDERSTRUP.DKPederstrup Efterskole
Pederstrup Efterskole
Pederstrup Efterskole
Pederstrup Efterskole