Peder Oxes Kælder

Peder Oxes Kælder


Midt i København – og ikke mindst midt i det københavnske natteliv – ligger Peder Oxe’s Kælder. Den gamle cocktail- og vinkælder fra ' 78 har i foråret '11 fået nyt liv og ny energi.

Vi har puttet noget moderne design ind i kontrast til de klassiske klosterkatakumber med sine flotte hvælvinge og sit fritlagte murværk.

Cocktails

I dag er Peder Oxe's Kælder en moderne bar, der byder på et spændende udvalg af cocktails - ikke mindst vores 8 forskellige signaturmojitos. Smag eksempelvis en Spicey Mojito, der har fået et ordentligt skud ingefær, eller en Japaneese Mojito lavet på sake, midori likør og en håndfuld korianderblade. Du kan selvfølgelig også stadig få din Cosmopolitan eller Moscow Mule, og din Daiquiri eller Piña Colada serveres stadig iskold.

DJ`s i weekenderne

Hver fredag og lørdag stikker en DJ forbi og fylder den gamle kælder på Gråbrødre Torv op med rungende bas og tordnende rytme. Oplev eksempelvis D.G, Jonas Cisum m.fl., når vinkælderen lægger gulv til din bytur.

Bestil bord på 33 11 11 93

Kælderens Viktualierum byder også på lækkerier ugens øvrige dage fra kl. 16. Prøv eksempelvis vinkælderens Tapasbræt fyldt med de dejligste italienske pølser, sorte græske oliven, feta og saltegræskarkerner, eller en omgang af vores berygtede, kraftige hummersuppe. Du kan også nøjes med en skål af vores hjemmeristede soyamandler til din iskolde fyraftensfadøl, som serveres i nedfrosne glas. Så kig ned uanset hvad dag det er... Her er altid noget godt til dig. Se mere på deres hjemmeside her.
Adresse

Gråbrødretorv 11
1154 København K


Kontakt info

Tlf.: 33 11 11 93
E-mail: chef@pederoxeskaelder.dk

 


Åbningstider

Mandag:                12:00 - 00:00
Tirsdag - Torsdag: 16:00 - 00:00
Fredag - Lørdag:   16:00 - 02:00


Website

Peder Oxes Kælder's websitePeder Oxes Kælder
Peder Oxes Kælder
Peder Oxes Kælder
Peder Oxes Kælder