Paustian - København


Er du vild med interiør og ønsker du at besøge en butik som er et luksuriøst design- og bolighus? Dette finder du hos Paustian! Paustian finder du både beliggende på flotte og centrale placeringer i både Aarhus og i København. Paustian i København finder du beliggende på adressen Niels Hemmingsens Gade 24.

Paustian blev grundlagt af ejeren Ole Paustian i København tilbage i 1964. Sammen med sin kone Monika var de begge trendsættere indenfor design, og havde personligt kendskab med mange internationale designere. I dag præsenterer Paustian stadig på samme fod som andre førende internationale designbrands.

Hos Paustians 3 butikker i Danmark finder du et stort udvalg af møbler, tæpper, belysning og accessories. Derfor finder du næsten alt til bolig og design, og deres lækre og smukke butikker er derfor helt sikkert et besøg værd, hvis du søger inspiration til din bolig. Hos deres butikker finder du nemlig det bedste indenfor både dansk såvel som international design. Paustian selv beskriver sig som værende et designunivers, som skal være åbent og indbydende for alle. Hvad end man interesserer sig for design eller blot dem, som mangler en hurtig gaveidé. Her er der både højt serviceniveau og stor gæstfrihed som gør, at man som kunde har lyst til at komme igen. 

Paustian er blandt andet kendt for sine kendte brands og luksuriøse lokaler, som er rummelige og fremstår som et kæmpe designunivers, netop som de også beskriver sig selv.

Ønsker du at se mere fra Paustian, kan du med fordel følge med på deres Instagram side.

Hvis du ønsker at udforske Paustian og deres produkter yderligere, kan du med fordel tjekke deres webshop ud. Her kan du udforske deres univers af lækre produkter og få inspiration til din egen indretning.

Lyder dette som noget for dig? Så tjek enten deres tre flotte butikker ud eller besøg deres webshop allerede i dag - hvad end du blot søger inspiration eller ønsker at købe noget nyt til din bolig.
Adresse

Niels Hemmingsens Gade 24
1153 København K


Kontakt info

Telefon: 39 16 65 03


Åbningstider

Mandag – lørdag: 10.00 - 18.00
Søndag: Åbent første søndag hver måned


Website

http://www.paustian.com/