Panduro - København


Hvis du er vild med alt, der har at gøre med hobby, så er Panduro helt sikkert stedet til dig. Panduro er en kæde som forhandler alt, hvad du kunne forestille dig indenfor hobbyartikler og findes i mange af landets byer. Panduro i København finder du beliggende på adressen Nørre Farimagsgade 74.

Hos Panduro er der glæde ved at skabe noget med hænderne, hvad end du gør det alene eller sammen med nogle og hvad end du gør det på hobby niveau eller som professionel. Det vigtigste for dem er, at kreativitet og glæden som taler til både hjertet og hjernen. Fordi finder du alt, som du kan bruge til dit nye hobbyprojekt hos Panduro.

En stor glæde for at skabe er det, der var grundstenen for Panduro som åbnede tilbage i midten af 1950’erne. Virksomheden er familieejet og er i dag blevet en stor international som i skrivende stund har over 100 butikker fordelt på 6 forskellige lande, hvilket både gælder Sverige, Holland, Belgien og Danmark.

Panduro har et stort sortiment, så hvis du ønsker at skabe noget med dine hænder, er det netop hos Panduro, du skal lede efter materialerne. Her bliver kontinuerligt produktudviklet, så du kan altid kan få skabt nyt med deres mange produkter. Hvad end du søger produkter til indretning, papirhobby, bagning, tekstildekoration, håndarbejde, børnehobby eller kunst, så er du sikker på at finde noget hos Panduro, som passer til netop din hobby.

Hvad end du ønsker at skabe noget alene eller med vennerne, er Panduro et oplagt sted for jer at søge, når I har brug for nye materialer eller inspiration til jeres kreativitet.
Adresse

Nørre Farimagsgade 74
1364 København


Kontakt info

Telefon: 33 15 14 01


Åbningstider

Tjek åbningstiderne for butikkerne her.


Website

panduro.com