Paludans Book & Café


Paludan’s Bogcafé  er lokaliseret på Fiolstræde i det gamle jødiske kvarter i hjertet af København. I det klassiske studenterkvarter, hvor katedralen tårner sig op bag universitetets bibliotek, finder man de dynamiske unge og friske mennesker, som ofte mødes i Paludan. Atmosfæren her er intim, på trods af byens travlhed udenfor. Herinde kan du lukke af fra verdens trængsler og alarm.
Paludan startede ud med at være en kombination af en bog- handel og udgiver, som stillede bøger til rådighed for studerende til rimelige priser. Boghandelen afhang på mange måder af de studerende, som sikrede at forretningen kunne køre videre. Ved årtusindeskiftet åbnede Paludans Bogcafé som en café, hvilket forenede oplevelsen af en god boghandel i hyggelige omgivelser.

Paludan Café har mange traditioner og historier, og ikke mindst en klar målsætning om, at kombinere den traditionelle boghandel med et velfungerende spisested, hvor man finder den bedste service inden for begge områder. Dette har gjort Paludan til et særdeles populært sted for unge. Det er det perfekte sted for dig, som har brug for at kombinere hygge med din læsning. Paludan stræber efter et pulserende miljø, med plads til fordybelse i alle former for litteratur, hvor de læsende modtager den bedste betjening fra det dygtige personale. Én ting er i hvert fald sikkert; du finder ikke et hyggeligere sted at fordybe dig i dit læsestof. Hos Paludan er du sikret inspiration og herigennem højere motivation til din læsning.
Adresse

Fiolestræde 10-12, 1171 København K


Kontakt info

Telefon: 33 15 06 75
E-mail: info@paludan-cafe.dk


Åbningstider

Caféens åbningstider:
Mandag - Fredag: 9.00 - 22.00
Lørdag - Søndag: 10.00 - 22.00

Antikvariatets åbningstider: 
Mandag - Fredag: 10.00 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 15.00
Søndag: Lukket


Website

Paludans Book & Café's website