Operaen

Operaen


København kan takke A.P. Møller for denne smukke kulturbygning på holmen.

En række af Danmarks førende kunstere har været med til at indrette operaen, som indeholder 2 scener. Her opføres forestillinger i alle genre og prisklasser. Så hvis du er kultur-interesseret, så er der med stor sandsynlighed en forestilling du vil synes om, og som du råd til at se.

Solistensemble
Den Kongelige Operas Solistensemble tæller mere end 30 operasolister fra hele Skandinavien. Mange af ensemblets sangere har sideløbende en fremtrædende international karriere og optræder desuden i mange forskellige sammenhænge både nationalt og internationalt.  
 
Se Den Kongelige Operas solistensemble

Begynderguide
Hvis du skal i Operaen for første gang, kan du her få en mini-guide til at komme godt i gang med din oplevelse i operaen.
 
Læs begynderguiden
Slå et ord op i Operaordbogen
Se de mest kendte titler

Det Kongelige Operakor
Det Kongelige Operakor består af 56 sangere – ligeligt fordelt mellem kvinder og mænd. Koret er meget rost af anmeldere både i Danmark og udlandet og er blevet kaldt for verdens bedste operakor.
 
Læs mere om Det Kongelige Operakor
Se korets egen blog

Det Kongelige Kapel
Det Kongelige Kapel er verdens ældste orkester – intet andet orkester har en så lang og traditionsrig historie, som går helt tilbage til 1448.
 
Læs om Det Kongelige Kapel

Operaakademiet
Operaakademiet tilbyder en 3-årig uddannelse som operasanger i et samarbejde mellem Det Kongelige Teater og Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.
 
Læs om Operaakademiet


Studenterrabatter

Rabatterne varierer, men det er ofte omkring 50% rabat til studerende og personer under 25 år.


Adresse

Ekvipagemestervej 10
1438 København K.


Kontakt info

Telefon: 33 69 69 33


E-mail: admin@kglteater.dk


Website

Operaen's websiteOperaen
Operaen
Operaen