Only - København


Only er en del af tøjkoncernen, Bestseller, som har et stor udvalg af butikker, der henvender sig til forskellige målgrupper. Only har eksisteret siden 1996 og har over 300 butikker på verdensplan. Du finder blandt andet Only i København på adressen Vimmelskaftet 34.

Only henvender sig primært til lidt yngre kvinder, fra teenage alderen og i 20’erne. Hvis du handler i Only er du smart, du har sans for mode og er vild med denim. Only er et brand, der både henvender sig til de feminine sider hos kvinder, samtidig med den cool og casual stil er i fokus. Denim er et gennemgående materiale og ellers skifter stilen hele tiden. Only er et brand som du kan gå i både til hverdag og fest, og føle dig godt tilpas i begge sammenhænge.

Du har mulighed for at købe både alt fra lingeri til overtøj, og så alt i mellem. Det er både bukser, toppe, trøjer, kjoler, sko, nederdele, sportstøj og accessories. Så du kan faktisk købe alt hvad du har brug for til din garderobe, hvis blot du går i Only. Udover at være så heldig at kunne shoppe Only tøj helt tre steder i byen, er det også muligt at shoppe tøjet online. Så kan du bestille alt deres lækre tøj hjem, uden at skulle tage ind til en af butikkerne.

Da denim er noget af det de har mest af, har de selvfølgelig også en masse forskellige denim bukser at vælge i mellem. Så uanset om du er til højtaljede, lavtaljede, skinny jeans, ankel jeans, mom jeans eller regular fit jeans, så er de at finde hos Only. Så tøv endelig ikke, men skynd dig ud og forny garderoben allerede i dag.

Priserne hos Only er helt klart studievenlige, hvilket helt klart er en fordel til dig som studerende, som trænger til noget nyt tøj. Hvis du søger et sted, hvor du kan købe en gave til din veninde, søster eller en helt tredje, som trænger til forkælelse, så kan du helt sikkert finde en fin gave hos Only.
Adresse

Vimmelskaftet 34
1161 København K


Kontakt info

Telefon: 33 11 72 26


Åbningstider

Tjek hjemmesiden.


Website

www.only.com