Notre Dame


Mangler du lidt nyt brugskunst til din bolig? Skal du købe indflyttergave til en studiekammerat? Så har vi fundet en butik i København, du måske skal kigge lidt nærmere på, nemlig Notre Dame. Notre Dame i København finder du på Nørregade 7.

Notre Dame er en butik, der har et stort udvalg af brugskunst og andet interiør til din bolig. Med et besøg i denne butik er du garanteret at blive inspireret på boligfronten. Her finder du alt fra håndglaseret keramik, opbevaringsdåser og tørrede blomsterbuketter til opvaskestativer, vattæpper og altankasser. Så snart du træder ind i butikken, vil du kunne fornemme, at der ved indretning og udvalg af varer er blevet kælet for detaljen. Det er vi vilde med.

Hvis du synes, at Notre Dame lyder som en butik for dig, så kan vi varmt anbefale dig at tjekke butikken ud på Instagram. Her bliver løbende lagt inspirerende billeder op af det flotte sortiment. Befinder du dig ikke i København, men har du fundet nogle varer, der vil passe perfekt ind i din bolig? Så kan du heldigvis også shoppe online via Notre Dames egen hjemmeside! 
Adresse

Nørregade 7
1165 København K


Kontakt info

Telefon: 33 15 17 03
E-mail: info@notredame.dk


Åbningstider

Mandag - torsdag: 10.00 - 18.00
Fredag: 10.00 - 19.00
Lørdag: 10.00 - 17.00
Søndag: 11.00 - 16.00


Website

Notre Dame's website