Nørgaard paa Strøget - København


Nørgaard på Strøget er en klassiker i tøjbranchen og her findes noget for dig hvad enten du er på SU eller er højtlønnet karrierekvinde, hvad enten du føler dig bedst tilpas i vovede designerklæder eller i en sort sweater. Du finder Nørgaard på Strøget placeret i både Aarhus og i København. Nørgaard paa Strøget i København finder du placeret på adressen Amagertorv 13. Hvis dette lyder som noget for dig, så kan du med fordel besøge deres butik på strøget, hvilket helt sikkert er nemt at komme til, hvis du i forvejen befinder dig i byen.

Butikkens indkøber holder sig ajour når det drejer sig om de nye tendenser. Til gengæld vil du til enhver tid kunne finde standardvarer, som den klassiske riflede bomulds t-shirt af eget design som er blevet fremstilles i Danmark siden 70erne, og af hvilket Nørgaard tilstræber at fylde 50% af hylderne med. Den store spændvidde i både stil og pris gør, at du kan få en plastichalskæde til en hundredekroneseddel eller shoppeamok i kreationer og tasker fra for eksempel Miu Miu. Nørgaard sælger desuden supergejl af format som solbriller, smykker og glitrende tørklæder.

Mads Nørgaard er et populært mærke både blandt yngre og ældre kvinder og deres tøj er ofte tidløst og af høj kvalitet, hvilket gør, at det helt sikkert er tøj, du med fordel kan anskaffe dig, hvis du søger noget, som holder længere. 

Nørgaard butikkerne startede tilbage da Mads Nørgaards farfar, Mathias Nørgaard, åbnede butikken på adressen i København, hvor butikken stadig er beliggende, hvor der blev solgt sørgetøj. I 1958 købte Mads’ far, Jørgen Nørgaard, butikken, hvor han solgte ung og moderne multibrand tøj til kvinder. I 1986 blev Mads Nørgaard tøjmærket lanceret. I dag er Nørgaard paa Strøget og Mads Nørregaard fusioneret, og her sælges både tøj til mænd og kvinder. Deres brand er blandt andet kendt for diversitet blandt de ansatte, i etnicitet, alder og type.

Nørgaard paa Strøget er blandt andet kendt for deres #101 T-shirt, som endda også er prisvindende. Denne er både en favorit blandt unge som gamle, og den er i særdeleshed kendt for deres signatur striber, hvilket Mads Nørgaard tøjet ofte er kendetegnet ved.

Er du vild med Mads Nørgaard tøj, eller søger du blot en moderigtig butik, hvor du kan finde det nyeste mode? Så er Nørgaard paa Strøget en sikker vinder, når du skal ud og kigge på nyt tøj. Den centrale placering gør det nemt at komme et smut forbi, hvis du er på Strøgtur.
Adresse

Amagertorv 13-15
1160 København K


Kontakt info

Telefon: 33 12 24 28


Åbningstider

Mandag - torsdag: 10.00 - 18.00
Fredag: 10.00 - 19.00
Lørdag: 10.00 - 17.00
Søndag: Lukket


Website

Nørgaard paa Strøget - København's website


Nørgaard paa Strøget - København