Nimb Bar


Et lækkert sted med en god placering og gode drinks i København er Nimb Bar. Nimb Bar er beliggende i Nimb-Huset som ligger ved indgangen til Tivoli. Hvis du ikke er bekendt med København, er dette placeret lige overfor Københavns Hovedbanegård, og derfor er det super nemt at komme et smut her forbi på grund af deres centrale placering. Nimb Bar i København er placeret på adressen Bernstorffsgade 5.

 

Hos Nimb Bar oplever du en forførende forkælelse foran pejsens skær, som du oplever i Nimbs historiske balsal. Her har du mulighed for at opleve den magiske stemning, hvor du kan få serveret bobler, te og lækre cocktails. Nimb Bar beskriver sig selv som værende byens mest ekslusive hotelbar beliggende under den gamle balsals krystallysekroner. Hvad end du ønsker at få en lækker cocktail ud på aftenen, eller du hellere ønsker afternoon tea til at slutte eftermiddagen af med, er dette muligt hos Nimb Bar.

 

Er du vild med vellavede cocktails, så er Nimb Bar helt sikkert det oplagte sted for dig, som søger et sted, hvor du kan sidde i hyggelige omgivelser og nyde en forfriskende cocktail. Hvis du derimod mere er til champagne, kan du også få serveret dette i disse smukke omgivelser. 

 

Dagtimerne byder på en udsøgt afternoon tea eller en god kaffe, hvad end dit humør er til. Klokken 17.00 åbner baren op for bartendernes lækre og velmiksede cocktails. Tag vennerne med til Nimb Bar til en fantastisk oplevelse i historiske rammer på en yderst central beliggenhed.
Adresse

Bernstorffsgade 5
1577 København


Kontakt info

Telefon: 88 70 00 00
Email: bar@nimb.dk


Åbningstider

Tjek åbningstiderne her.


Website

https://www.nimb.dk/da/bar+og+restaurant/bar