Nicolai Café

Nicolai Café


Nicolai Café & Spisehus er en italiensk inspireret restaurant som ligger i kulturkomplekset, Nicolai, i hjertet af Kolding. Nicolai Café i Kolding finder du beliggende på adressen Skolegade 2A.

Med fokus på smag, kvalitet og friske råvarer serverer de hver dag frokost og en stor, velsmagende aftenbuffet med antipasti, salater, pasta, pizza, varme retter og en masse tilbehør. Du bør prøve de populære stenovn pizza - spis den i restauranten eller tag den med hjem. Derudover tilbyder caféen et stort udvalg til vegetarer, alle vores pizzaer kan laves vegansk og glutenfri. 

Ønsker du at vide mere om, hvad er der på menuen hos Nicolai Café i Kolding? Så kan du tjekke menukortet ud her for at blive klogere på, hvad du kan få at spise i caféen.

I weekend- og helligdage tilbyder Nicolai Café "Brunch og Bio" - en lækker brunchbuffet inkl. børnebiograf. Nicolai Café & Spisehus er en familievenlig restaurant med plads til både små og store selskaber. 

Caféen er beliggende kun 2 min fra Kolding centrum og er naboer til Nicolai Biograf og Nicolai for Børn. Når vejret er godt, kan man sidde på terrassen på den kulturelle plads, som ligger uforstyrret af trafikken. Restauranten er kørestolsvenlig med elevator til toiletter i underetagen.

Er du blevet fristet til at besøge Café Nicolai? Så kan du med fordel også vælge at tjekke deres Instagram profil ud, hvor de deler billeder fra caféen.
Adresse

Skolegade 2A
6000 Kolding


Kontakt info

Tlf.: 75 50 03 02
E-mail: info@nicolai-cafe.dk


Åbningstider

Mandag - fredag: 12.00 - 22.00
Lørdag - søndag: 10.00 - 22.00 


Website

Nicolai Café's website