Neye - København


Søger du en ny skoletaske til dit studie eller måske søger du en arbejdstaske i forbindelse med dit nye studiejob? Hvad end anledningen er, kan du finde netop den taske der passer til dig hos Neye. Neye er en dansk butikskæde som forhandler tasker, rygsække, kufferter, accessories og meget mere i deres 42 butikker rundt omkring landet og på deres webshop. Neye beskriver sig selv at ville være kendt for at være det største og bedste udvalg af tasker og accessories både inden for fashion, fritid og rejse. Neye’s mange butikker er at finde rundt omkring  hele landet. Neye i København finder du beliggende centralt på adressen Købmagergade 62.

Den første Neye butik åbnede helt tilbage i 1881 på Vimmelskaftet i København. Dengang blev butikken specialiseret i lædervarer, som du stadig finder et stort udvalg i hos butikkerne. Deres rødder er stadig i København den dag i dag, da deres hovedkontor stadig er beliggende i den ejendom, hvor den første Neye butik åbnede.

Når du køber noget hos Neye, støtter du samtidig den gode sags tjeneste. Neye er nemlig fondsejet, og de giver sit overskud til kræftforskning. Derfor er værdierne helt sikkert på det rette sted hos denne kæde. Her er det nemlig meningen, at de penge der tjenes i firmaet skal komme det samfund til gode, hvor pengene er tjent. Kort sagt betyder dette, at uanset hvad du køber i Neyes butikker, går overskuddet til kræftforskning. Deres motto er “tasker med et formål” og dette giver helt sikkert mening, når man ved, at overskuddet bliver doneret til kræftforskning.

Tjek Neye ud på Instagram, så du kan følge med i deres lækre styles og brands.

Udvalget af forskellige tasker er kæmpestort, og du finder blandt andet: bæltetasker, clutch, computertasker, computer mapper, crossbody, håndtasker, indkøbsvogne og indkøbskurve, mobiltasker, shoppere, skuldertasker, sportstasker, rejsetasker, toilettasker, kosmetikpunge og tote bags. Og dette er blot udvalget til kvinder! Til herre kan du blandt andet få bæltetasker, computertasker, computer mapper, skuldertasker, sportstasker, rejsetasker og toilettasker. Kort fortalt er der alt, hvad du overhovedet kunne forestille dig indenfor tasker.

Hvis du står og mangler en ny taske eller nogle lækre accessories, er Neye helt sikkert det oplagte sted at købe dette. Samtidig støtter du en god sag, hvilket helt sikkert er en win win situation.
Adresse

Købmagergade 62
1150 København K


Kontakt info

Telefon: 33 17 02 83


Åbningstider

Mandag - fredag: 10.00 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 17.00
Søndag: 10.00 - 16.00


Website

neye.dk