Natur Tørst


Hos Natur Tørst får du drikkevare lavet på superfoods. På denne måde kan du virkelig give din krop et sundhedsboost fra ingredienser, som man finder i naturen, og derfor er dette helt naturligt og godt for din krop. Lyder det som noget for dig, og er du vild med lækre og sunde drikke? Så er Natur Tørst i København helt sikkert noget for dig! Natur Tørst finder du på flere forskellige adresser og findes blandt andet på adressen Amagerbrogade 138 i København S.

Hos Natur Tørst har de mottoet “drik naturen, oplev sundheden”. Natur Tørst er Danmarks første Superfood Café. Deres mål er at bringe forbindelsen til naturen tilbage i fokus, og derfor har de nøje udvalg de absolut sundeste superfoods. Dette er base for deres koncept, som de mener giver næring til krop, sind og sjæl.

Alle deres superfoods er økologiske og derfor er bæredygtigheden også et vigtigt element hos Natur Tørst. Deres ingredienser indeholder essentielle byggesten som er vigtige for, at man kan få et godt og sundt helbred. Derudover styrker disse immunforsvaret, idet de indeholder vitaminer, mineraler og antioxidanter, som er med til at give dit immunforsvar et sundhedsboost. Deres friske råvarer gør det nemt for dig at få et supplement til sund hverdagskost.

Du kan finde Natur Tørst på Instagram, hvor de blandt andet deler farverige billeder af deres lækre måltider og drikkevarer af de sunde og flotte superfoods. Tjek dem ud på deres Instagram profil, hvor de jævnligt deler billeder fra deres hyggelige café. Her har de i skrivende stund over 10.000 følgere, hvilket helt sikkert fortæller noget om, hvor populær caféen er på de sociale medier.

Superfoods er hovedsageligt plantebaseret råvarer, som alle har højt indhold af både vitaminer, mineraler og antioxidanter, som alle er væsentlige og gode for din krop.

På menuen finder du både superfood juice, brunch platte, superfood bowls, raw brends, super food, kaffe, natur-shots, natur-bowls og ekstra ting. Alle disse lækre drikke og fødevarer indeholder lækre og sunde ingredienser, som gør noget godt for både din krop og din sjæl.

Visionen for Natur Tørst er at medvirke til at gøre verden til et sundere sted i den gode smags tjeneste. Dette vil sige, du både får noget som er yderst sundt og velsmagende, når du vælger at købe noget hos Natur Tørst.
Adresse

Amagerbrogade 138
2300 København S


Kontakt info

Telefon: 61 28 73 29
Email: mail@naturtorst.dk


Åbningstider

Alle dage: 10.00 - 14.00


Website

https://www.naturtorst.dk/