Nationalmuseet

Nationalmuseet


Nationalmuseet er Danmarks statslige, kulturhistoriske hovedmuseum og en institution under Kulturministeriet.

Nationalmuseet udstilling vil være spændende for og kan nydes af langt de fleste mennesker. Udstillingen er rigtig godt bygget op og der findes rigtig god og spændende information tilknyttet til effekterne på museet. Se og læs f.eks. om guldhornene og solvognen. Gå helller ikke glip af stedets café, der serverer nogle lette men temmelig lækre retter mad. 

 

Afdelinger

Der findes tre afdelinger i Nationalmuseet. Der er Forsknings- og Formidlingsafdelingen, der bl.a. står for Danmarks Middelalder og Renæssance, Frihedsmuseet, Musikmuseet og Bibliotekstjenesten. Bevaringsafdelingen står bl.a. for Arkæologi og Bygning og Inventar. Den sidste afdeling er Drifts- og administrationsafdelingen der står for det mere administrative som Publikumsservice og Sikring og Intern Service.

Omvisninger

På Nationalmuseet kan firmaer og private grupper bestille en lang række omvisninger. Vi har stor erfaring med omvisninger til private grupper. Vi skræddersyr gerne omvisninger efter jeres ønsker, hvis det er muligt og tilbyder både omvisninger i vores særudstillinger og i vores faste samlinger, som rummer over 10.000 års dansk og international historie.
Adresse

Frederiksholms Kanal 12
1220 København K.


Kontakt info

Telefon: 33 13 44 11


Åbningstider

Mandag: lukket


Tirsdag - Søndag: 10.00 - 17.00


Website

Nationalmuseets websiteNationalmuseet
Nationalmuseet
Nationalmuseet
Nationalmuseet