Naked


Vi kan ikke komme udenom, at et par sneakers efterhånden er blevet en fast bestanddel af de flestes skoreoler. Og dette med god grund. Sneakers kan nemlig bruges til rigtig mange forskellige anledninger, og er den perfekte hverdagssko. Det gode ved sneakers er, at de findes i forskellige former, modeller og farver, så du ikke skal gå på kompromis med at finde en sko, der passer til din stil.
En butik i København, der har et stort udvalg af netop lækre sneakers til kvinder, er Naked! Naked i København har sin beliggenhed to forskellige steder. Helt konkret kan du finde en butik på Klosterstræde 10 og på Pilestræde 46. Er du på jagt efter en fed skobutik i København, så er Naked et rigtig godt bud. Hvis du ikke lige befinder dig i nærheden af København eller Aarhus, hvor der også ligger en Naked forretning, kan du også bestille sneakers fra Naked online på butikkens egen hjemmeside.

 

Når du besøger Naked, vil du hurtigt bide mærke i den smukke og stilrene indretning i butikken, der absolut er præget af den skandinaviske minimalisme, som rigtig mange er vilde med. Her kan man roligt sige, at der virkelig fokus på, at de smukke sneakers i butikken er i fokus! Personalet i butikken er søde, og vil gøre deres bedste for, at du finder et par sneakers, der passer til dig - både i forhold til størrelsen, men også design og din personlige stil. 

Hvilke sneakers kan jeg finde hos Naked? Først og fremmest er sortimentet stort, og der bliver løbende skiftet ud i modellerne, så du altid er opdateret på de nyeste trends i sneaker-verdenen. Her finder du sneakers fra mærker som for eksempel Adidas Original, Converse, Jordan Brand, Nike Sportswear, Reebok, Puma og Vans. Der er altså rig mulighed for, at du kan finde et par Sneaks, der falder i din smag.

Læs mere på butikkens egen hjemmeside for at se deres sortiment. Hvem ved, måske du finder du det næste par sko til din kollektion her? Du kan også bestille din sko online, hvis du ikke befinder dig i hovedstaden. Dette er super smart, hvis du står og skal bruge et par nye sko så hurtigt som muligt. Du kan også finde Naked på Instagram, hvor de jævnligt poster billeder af deres flotte sortiment.

Alt i alt kan vi varmt anbefale dig at besøge Naked i København. Du finder butikken i hjertet af København, nemlig enten på Klosterstræde 10 eller på Pilestræde 46. Befinder du dig i Aarhus, finder du også en Naked forretning der. Nemlig på Store Torv 7. Naked har et stort sortiment af sneakers til kvinder fra en masse velkendte brands. Du kan næsten være sikker på, at du falder over et par sneakers i Naked, der falder i lige netop din smag. Du kan aldrig gå helt galt i byen med et par sneakers til din samling, hvorfor Naked er en oplagt butik for dig at besøge, når du alligevel er på shoppingtur med din veninder. 
Adresse

Klosterstræde 10, 1157 København K, Pilestræde 46, 1112 København K


Kontakt info

Telefon: 33 15 83 80


Åbningstider

Klosterstræde
Mandag - torsdag: 11.00 - 18.00
Fredag: 11.00 - 19.00
Lørdag: 11.00 - 17.00
Søndag: 12.00 - 16.00 (første og sidste søndag i måneden)

Pilestræde
Mandag - torsdag: 11.00 - 18.00
Fredag: 11.00 - 19.00
Lørdag: 11.00 - 17.00


Website

Naked's website