NORMAL - København


Hvis du er ung studerende på SU, er der stor chance for, at du har besøgt en NORMAL - i hvert fald en gang eller to. Hvis ikke, så er det på tide, at du stifter bekendtskab med butikskæden. Her kan du købe helt normale varer til super studievenlige priser. Butikskæden finder du efterhånden rigtig mange steder i Danmark, og København er naturligvis ingen undtagelse. Du finder NORMAL i København mange forskellige steder, herunder f.eks. på Nygade 1-3 - midt på Strøget!

NORMAL butikker er med deres visuelle udtryk meget karakteristiske i gadebilledet, og du kan ikke undgå at lægge mærke til en NORMAL butik, når du kommer forbi en. Dét, der særligt kendetegner butikskæden er, at de tilbyder deres kunder mærkevarer til super studievenlige priser, som de fleste kan være med på. Hos NORMAL har de opdelt deres sortiment af varer i 16 hovedkategorier, heraf: alt godt til hjemmet, dyremad & tilbehør, hudpleje, makeup & kosmetik, kropspleje, hårpleje, shaving, rengøring & opvask, rejsestørrelser, øvrige fødevarer, tøjvask, mundpleje, personlig hygiejne, sundhed samt snacks & øvrige drikkevarer. Om du mangler nyt skyllemiddel, vatrondeller eller har lyst til en plade chokolade, så kan du finde dette i NORMAL.

Overordnet har NORMAL et fast sortiment af varer, men butikskæden sørger også ugentligt for at få nye varer ind i butikkerne, hvilket er til stor fordel for dig! 

Du kan følge NORMAL på Instagram via linket. 

Alt i alt kan vi varmt anbefale dig at besøge en NORMAL butik. Her er der et rigtig stort udvalg af mange forskellige varer til formidable priser. Der er ingen tvivl om, at NORMAL er en studievenlig butikskæde, og du kan næsten være sikker på, at NORMAL har noget af det, du går og mangler til husholdningen. Med det store sortiment i NORMAL vil der altid være noget nyt at komme efter.
Adresse

Nygade 1-3
1164 København


Kontakt info

Telefon: 40 90 01 34
E-mail: stroegetkbh@normal.dk


Åbningstider

Mandag - lørdag: 10.00 - 19.00
Søndag: 11.00 - 17.00


Website

NORMAL - København's website