Mungo Park

Mungo Park


Mungo Park Kolding er et repertoire- og ensembleteater, der præsenterer nyskreven dramatik skabt af landets mest talentfulde skuespillere, instruktører og dramatikere.

Koldings og Sydjyllands eget teaterhus, beliggende i Kolding midtby, er det største og mest producerende teater syd for Århus og vest for Odense.

Mungo Park Kolding er et dynamisk væksthus og et kulturelt fyrtårn, der modarbejder fejhed og berøringsangst og tager fat i lokale problemstillinger, som går i stærk og direkte dialog med publikum. Et teater, som tager publikum og mennesker alvorligt som en god ven, der aldrig lefler, men siger tingene ligeud med kærlighed og respekt.

Ligesom søsterteatret Mungo Park Allerød har Mungo Park Kolding fuld kunstnerisk og ledelsesmæssig selvbestemmelse. Mungo Park Kolding vil udveksle forestillinger med sit søsterteater og kan dermed opføre det dobbelte antal forestillinger af, hvad teatret selv kan producere.

Teaterdirektør Moqi Simon Trolin
Mungo Park Koldings teaterdirektør Moqi Simon Trolin er opvokset i Gotland og Stockholm og uddannet i København, hvor han har boet siden 2001. I 2005 tog han afgang fra Statens Teaterskole med den prestigiøse uddannelse som sceneinstruktør. En uddannelse, der kun optager to studerende om året.

Moqi Simon Trolin debuterede på Mungo Park Allerød i foråret 2006 med den prisbelønnede forestilling SANDHOLM. Siden har han blandt andet instrueret forestillinger på Odense Teater og Teater Ibsen i Norge. Sidstnævnte forestilling blev nomineret til Hedda-prisen (Norges fornemste teaterpris).

Moqi Simon Trolins forestillinger har stor gennemslagskraft i forhold til medierne og behandler gerne komplekse problemstillinger i et slagkraftigt og underholdende teatersprog. Hans kunstneriske profil er både skarp og folkelig.
Adresse

Fredericiagade 1
6000 Kolding


Kontakt info

Telefon: 75585555


(alle hverdage 10-15)


E-mail:mungoparkkolding@mu...


Åbningstider

tor: kl. 20
fre: kl. 20
lør: kl. 17


Website

Mungo Park's websiteMungo Park
Mungo Park
Mungo Park
Mungo Park