Muda Nashi


Designertøj er en dyr affære, særligt hvis man er studerende og ens budget i forvejen ikke er det største. Derfor kan det godt være presset, hvis man som studerende er vild med lækre mærker, som man normalvis blot kan drømme om at eje. Dog har vi en oplagt idé til dig: shop dine mærkevarer secondhand hos Muda Nashi! Muda Nashi i København er en butik som forhandler secondhand produkter af fede mærker. Butikken er beliggende på adressen Godthåbsvej 11a på Frederiksberg.

Du kan følge Muda Nashi på deres Instagram profil, hvor de deler billeder af deres lækre produkter. Her kan du se deres secondhand luxury, som de selv kalder det. Hvis du gerne vil have inspiration til dit næste køb, er denne Instagram profil helt sikkert værd at følge. I skrivende stund har Muda Nashi over 11.500 følgere på deres profil, hvilket helt sikkert fortæller noget om deres popularitet.

Befinder du dig ikke i København, men er du vild med secondhand luxury til gode priser? Så kan du med fordel tjekke Muda Nashi’s webshop ud, hvor du har mulighed for at få sendt deres lækre produkter hjem til dig. Hvad end det er lækre sko, en flot kjole eller en fabelagtig taske, som du bare MÅ eje, så har Muda Nashi noget til enhver smag og stil.
Adresse

Godthåbsvej 11A
2000 Frederiksberg


Kontakt info

Telefon: 38 88 88 11
Email: mail@mudanashi.dk 


Åbningstider

Mandag - fredag: 11.00 - 18.00
Lørdag: 11.00 - 15.00
Søndag: Lukket


Website

https://mudanashi.com/