Moss Copenhagen - København


Hvis du søger en butik, hvor du kan få pænt og moderigtigt tøj, så er Moss Copenhagen lige en butik for dig. Du finder Moss Copenhagens butikker beliggende over hele landet. Moss Copenhagen i København er beliggende på adressen Nørrebrogade 9. Her tilbydes dansk mode af høj kvalitet.

 

Tøjvirksomheden er en dansk virksomhed som startede i København. Her sørger de for, at der bliver der designet lækre styles, som kvinder i alle aldre kan bruge og blive glade for. Hvad end du er ung teenager eller en voksen kvinde vil du helt sikkert værdsætte stilen hos Moss Copenhagen, hvor de designer feminine og minimalitiske stile. 

Tøjet fra Moss Copenhagen er indbegrebet af skandinavisk enkelthed. Her er deres logo fremhævet i tøjet blandt andet deres MSCH logo er hen over brystet. Tøjets enkelthed er helt sikkert noget, der ville pynte enhver garderobe og sitilart. Hvad end du mangler en lækker kjole eller nederdel for at pifte din garderobe op og være lidt klar til sommeren, eller blot mangler en lækker t shirt i god kvalitet, så har Moss Copenhagen helt sikkert noget til dig. Derudover har de også mange andre lækre styles og produkter, som du kan bruge i din hverdag. Eksempelvis sælger de også diverse accessories som kan pifte et outfit op, eller måske du går og mangler en farverig jakke til de regnfulde dage (som vi har mange af her i Danmark). 

Moss Copenhagen er ikke blot kendt i Danmark. De har nemlig gjort sig populære i udlandet, hvor begejstringen har spredt sig til både Holland, Storbritannien og Norge. Dansk mode viser sig virkelig for sin bedste side her i virksomheden, som udlandet også viser sin begejstring for. 

Leder du efter smarte, fede, smukke og stilfulde styles til din garderobe? Så kan du med fordel tjekke Moss Copenhagen ud. Hvad end du leder efter en ting i gave til din veninde, som er vild med dansk og stilrent tøj, eller du efter en lækker ting til din egen garderobe. Du finder Moss Copenhagen placeret i de fleste store byer i Danmark. Hvis du derimod er til internet shopping, så kan du heldigvis også dette. Du kan nemlig tjekke deres hjemmeside ud, hvor du har mulighed for at tjekke alle deres styles og items ud.
Adresse

Nørrebrogade 9
2200 Copenhagen N


Kontakt info

Telefon: 41 30 11 04


Åbningstider

Mandag - torsdag: 10.00 - 18.00
Fredag: 10.00 - 19.00
Lørdag: 10.00 - 18.00
Søndag: 11.00 - 18.00


Website

www.mosscopenhagen.com