Mortens Køreskole

Mortens Køreskole


Mortens Køreskole er en af Koldings nye køreskoler og startede i 2012. Selvom køreskolen endnu ikke er så gammel, har køreskolens ejer Morten allerede nu haft mange glade elever.
Kodeordet for køreskolen er kvalitet, og Morten går aldrig på kompromis, uanset om det er er undervisningen, i teorilokalet eller i bilen. Mortens Køreskole er en mindre køreskole, og det kommer dig som elev til gode. Her er der plads til et individuelt tilpasset forløb, som tilgodeser dig og dine krav til forløbet.
Morten bestræber sig på, at du kan få et kørekort som er til at betale og derfor er prisen en af de laveste i Kolding!

Din undervisning er delt op i to dele. Den ene del foregår i teorilokalet, hvor du vil modtage den fornødne undervisning for at kunne gebærde dig korrekt i trafikken. Den anden del vil foregå i bilen, sammen med Morten.
Det at tage kørekort er en vigtig beslutning, og et værktøj som du skal bruge resten af livet. Derfor er det også vigtigt, at du tager forløbet seriøst og møder op til dine timer velforberedt. Hos Mortens Køreskole vil du hurtigt opdage, at undervisningen er varieret og spændende, og du vil aldrig kede dig i Mortens selskab.

Efter de første teoritimer vil du lære at betjene køretøjet korrekt. Dette foregår på en lukket bane i fred og ro, så du kan koncentrere dig om, at få en god start. Herefter vil du løbende modtage kørelektioner i takt med, at din teoriundervisning skrider frem. Du vil desuden også modtage undervisning i glatbanekørsel på et køreteknisk anlæg.

Ifølge loven skal undervisningen ske i et sammenhængende forløb. Dvs. at der ikke må være længerevarende pauser undervejs. Kort sagt, du skal ikke melde dig til et hold, hvis du ved du skal ud og rejse el. lign.

Studenterguiden.dk har kun hørt og læst positive ting omkring Mortens Køreskole. En lav dumpeprocent, glade elever og en studievenlig pris. Derfor kan vi på det varmeste anbefale dig, at tage dit kørekort hos Mortens Køreskole.

Nye hold starter en gang pr. måned og du kan se næste holdstart , og tilmelde dig allerede i dag.
Adresse

Udsigten 30
6000 Kolding


Kontakt info

Telefon: 2295 0241
E-mail: morty2442@gmail.com


 


Website

Mortens Køreskole's website


Mortens Køreskole
Mortens Køreskole
Mortens Køreskole
Mortens Køreskole