Monki - København


Er du på jagt efter en tøjbutik i København, der kan byde på moderigtigt tøj til rimelige priser? Hvis ja, så har vi et bud til dig her, som du med stor sandsynlighed vil få glæde af. Tøjbrandet Monki byder nemlig på tøj, der følger tidens trends - til overkommelige priser. Det lyder som en drøm for en ung studerende. Monki i København har bl.a. adresse midt på Strøget, nemlig på Købmagergade 3.

Du er ikke tvivl, når du møder en Monki butik på din vej. Den svenske tøjkæde har et visuelt udtryk, der må siges at være en klasse for sig, og er altså med til at adskille Monki fra andre tøjkæder på markedet. Hvis du ikke har en Monki butik i nærheden af dig, så kan du heldigvis også shoppe det farverige tøj fra Monki online, nemlig via tøjkædens hjemmeside. Du kan altså nemt og hurtigt finde ud af, om Monki har nogle items, der vil falde i din smag ved at tjekke hjemmesiden ud. 

Monki er uden tvivl en tøjkæde, der byder på lidt af det hele. I tøjkædens sortiment finder du alt fra kjoler, jakker, toppe og jens til buksedragter, nattøj og undertøj. Derudover har Monki også et stort udvalg af accessories, som du kan kigge lidt nærmere på. Dette er bl.a. alt fra strømper og smykker til tasker og handsker. 

Når det kommer til udvalget af items hos Monki, så kan det roligt siges, at der ikke er skruet ned for farvepaletten. Tværtimod. Her kan du virkelig købe nogle spændende items, der kan være med til at pifte din garderobe op uden at vælte budgettet. Monki byder dog også på nogle mere klassiske basisvarer, så der burde være rig mulighed for at finde nogle items, der passer til dine præferencer eller en venindes ønsker, hvis der i den nærmeste fremtid er en fødselsdag eller anden højtid i vente.

Monki har en profil på Instagram, hvor du med stor fordel kan få en masse inspiration til nye items, der kan blive en del af din garderobe. Køber du et stykke tøj eller accessory fra Monki, kan du dele din styling på Instagram og tagge @Monki og #monkistyle for at inspirere andre, der er på jagt efter nye items til garderoben.

Alt i alt kan vi varmt anbefale dig at tjekke Monki ud på din næste shoppetur (online eller i virkeligheden). Her finder du alt fra basisvarer til de mere farverige items, der på hver sin måde kan være med til at give et nyt pust til din garderobe. Priserne er overkommelige, og udvalget er rigtig stort. På tøjkædens egen hjemmeside kan du blive klogere på, hvor der befinder sig en Monki butik i nærheden af dig.
Adresse

Købmagergade 3
1160 København K


Kontakt info

Telefon: 36 97 96 01


Åbningstider

Mandag - fredag: 10.00 - 19.00
Lørdag: 10.00 - 18.00
Søndag: 11.00 - 17.00


Website

Monki - København's website