Monday Sunday - København


Hos Monday Sunday finder du ting til dit hjem og til din hverdag. Deres smukke butik i København finder du beliggende på adressen Pilestræde 36. Hvad end du søger nogle små pynteting til hjemmet, kontoret, køkkenet, soveværelset, badeværelset eller måske nogle små “goodies”, så finder du alt dette hos Monday Sunday.

Monday Sunday er et nyt dansk brand. Deres lækre produkter er med til at skabe et unikt univers, hvad end du søger ting til hjemmet eller til dig selv. Du kan blandt andet finde små fine nips ting til hjemmet, selvpleje eller måske nogle snacks til selvforkælelse. På denne måde kan du altså få skabt lidt luksus i hverdagen uden at du skal betale i dyre domme. Brandet har sans for detaljen, som er med til at gøre forskelle for dit hjem. Dette er både med hensyn til duften, udseendet, smagen og bæredygtigheden i deres produkter, hvilket er med til at give dig design og kvalitet i din indretning i hjemmet.

Derudover vægtes bæredygtighed højt hos Monday Sunday. Alle produkter til krop og skønhed er fri fra syntetisk farve og lavet med naturlige ingredienser. Disse ingredienser er produceret i både Holland og i Danmark, hvor der er taget særligt hensyn til miljøet, og derudover er deres flasker og tuper genanvendelige. Derudover anvendes der kun miljøvenligt papir. Denne fokus på miljøet skal være med til at reducere spild og mindske energi bruget. På denne måde er virksomheden med til at bidrage til en grønnere planet, hvilket især er en fordel, specielt hvis du går op i bæredygtighed.

Hos Monday Sunday finder du ikke kun ting til hjemmet, men du finder også diverse søde sager du kan købe, hvis du trænger til selvforkælelse. Hvad end det er i form af forskelligt sødt slik, chokolade eller lakrids. Deres små slik pakker koster omkring 12-15 kroner, så du kan derfor billigt forkæle dig selv med sådan en lille snack. 

Ved at købe af Monday Sundays produkter, er du med til at gøre hver dag til et nyt eventyr, hvilket gælder fra mandag til søndag. Du kan se mere om deres produkter på deres hjemmesiden.
Adresse

Pilestræde 36
1112 København K


Kontakt info

Telefon: 30 29 06 08


Åbningstider

Mandag - torsdag: 10.00 - 18.00
Fredag: 10.00 - 19.00
Lørdag: 10.00 - 18.00
Søndag: 11.00 - 17.00


Website

https://mondaysunday.dk/