Mirabelle Bakery


Søger du godt bagværk i København? Eller søger du et sted, hvor du kan få serveret lækker morgenmad? Så er Mirabelle Bakery helt sikkert stedet for dig. Mirabelle Bakery i København finder du beliggende på adressen Guldbergsgade 29 i Nørregade.

Hos Mirabelle Bakery kan du spise økologisk morgenmad og brunch hele ugen. Dette bliver serveret i deres hyggelige café i afslappende omgivelser, hvor du kan slappe af og blot koncentrere dig om at nyde maden. Her tror de på, at alt godt mad skal laves af de bedste råvarer og tilberedes med solidt håndværk. Råvarerne der bliver anvendt kommer fra lokale, økologiske og bæredygtige producenter, som alle går ind for velsmag og kvalitet.

Brødet er lavet i tæt samarbejde med en landmand på Kornby Mølle, som deler samme passion som Mirabelle Bakery for økologi, bæredygtighed og etisk produktion. Deres grønt kommer fra Farm of Ideas, som er en økologisk gård beliggende blot 50 m fra bageriet.

Derfor er maden hos Mirabelle Bakery af allerhøjeste kvalitet, hvis du kan smage på maden. Besøg Mirabelle med studiekammeraterne til et godt måltid mad.
Adresse

Guldbergsgade 29
2200 København N


Kontakt info

Telefon: 35 35 47 24
Email: info@mirabelle-bakery.dk


Åbningstider

Alle dage: 07.00 - 17.00


Website

https://www.mirabelle-bakery.dk/