minKøreskole.dk


MinKøreskole er ikke hvilken som helst køreskole. Hos minKøreskole er eleven i fokus - og det ses ligeledes i at eleverne fra minKøreskole er 2-4 uger hurtigere til at få kørekort end elever fra andre køreskoler.

Skolen varetages af Morten, som har erfaring fra sit tidligere arbejde på to af Københavns største køreskoler. Ligeledes har han virket som erhvervslærer; taxa, limousine, sygetransport mm.

Teoriundervisningen styres selvfølgelig af et levende menneske, men der gøres også brug af de nyeste undervisningsfilm mm. det fokuseres på kvaliteten og udbyttet af undervisningen - men det betyder ikke, at der ikke også kan hygges til undervisning, hvor der er fri kaffe, te og sodavand og der altid er åbent 15 min før undervisningen starter.

Fleksibilitet er noget som minKøreskole ved betyder meget for køreskolelever, uanset om du går i skole eller arbejder, er det svært at tage fri fjerde tirsdag i træk. Derfor tilbyder køreskolen, at der køres mindst hveranden lørdag eller søndag, plus et par af hverdagene som ´lange´ dage - dette giver mulighed for også at køre udenfor arbejds; eller skoletid - selvom nogen fleksibilitet begge veje altid fungerer bedst.

Ligeledes er der hente/bringe ordning til køretimerne, hvor det kan lade sig gøre mht. bopæl, eller typen af køretur.

Hos minKøreskole er der overskuelige priser uden skjulte gebyer. Ligeledes finder du en køreskole med en hyggelig og tryg stemning - som skabes i samarbejdet mellem kørelæreren og eleverne.

- at tage kørekort er noget du vil huske hele livet, derfor er det en oplevelse som du gerne skal kunne se tilbage på med et smil på læben. 
Adresse

Ndr. Jernbanevej 29
3400 Hillerød


Kontakt info

Telefon: 22 400 727


mail: kort2015@outlook.dk


Website

minKøreskole.dk's website


minKøreskole.dk
minKøreskole.dk
minKøreskole.dk
minKøreskole.dk