Miami bar

Miami bar


Er det tid til at feste? Skal du party uartig? Så tag hen hvor festen er størst og du kan slukke din tørst! Gode gamle København vil aldrig være den samme, når du først har været på Miami bar. Lyseblå og lyserøde neonlys viser vejen til den fedeste loungeindretning med lædersofaarrangementer og cafeborde, hvor du og dine veninder kan sidde og nyde den ene cocktail efter den anden.

Miamibar er én stor festbygning i tre etager med dansegulv, overdækket gård-terasse og gold lounge, der kan lånes til mindre selskaber på 30-40 gæster. Vil du holde fødselsdag for alle dine venner, hvor du er sikker på at have en fest, så reservér Gold loungen her.

Er I blot en mindre gruppe kan I stadig sagtens reservere bord. Der er sammensat nogle spændende bordpakker, hvor I kan dele en flaske Grey Goose og en Flaske Moët Chandon og diverse energidrinks. Der er happy hour hele aftenen indtil midnat på cocktails og der er et stort udvalg af forskellige typer at vælge imellem. De dygtige bartendere tryller med drinks og cocktails efter dit ønske.

Musikken er typisk rigtig party musik med alt fra R’n’B / Hiphop, Latin & Dance. Hvis du ikke er den store dansemus, så slå dig ned med en vandpibe eller en gang bordfodbold.

Når du tager i byen i København næste gang, så husk at Miami ligger ved Strøget på Gammeltorv.

Der er tit særlige arrangementer som for eksempel til jul og nytår, hvor du blot betaler for indgangen og så er der fri bar resten af natten. Der er gæste DJ’s, Captain Morgan og Happy Hours events.

Til dig der elsker fester har Miami bar lavet et VIP kort, så du kan springe køen over, kommer gratis ind OG har fri garderobe. Du kan ansøge om et VIP kort her.
Adresse

Gammeltorv 16
1457 København K


Kontakt info

Telephone: 28 41 55 49
E-mail: bord@miamibar.dk

 


Åbningstider

Torsdag: 18.00–03.00
Fredag:   18.00–05.00
Lørdag:   18.00–05.00


Website

Miami bar's websiteMiami bar
Miami bar
Miami bar
Miami bar