Miami Bar

Miami Bar


Er det tid til at feste? Skal du party uartig? Så tag hen, hvor festen er størst, og du kan slukke din tørst! Vores hovedstad vil aldrig være den samme, når du først har været på Miami Bar i København. Lyseblå og lyserøde neonlys viser vejen til den fedeste loungeindretning med lædersofaarrangementer og caféborde, hvor du og dine veninder kan sidde og nyde den ene cocktail efter den anden. Helt konkret finder du Miami Bar på Gammeltorv 16, midt i København.

Miami Bar er én stor festbygning i tre etager med bl.a. dansegulv og en overdækket gård-terrasse, der skaber nogle gode rammer for en festlig aften. Alle etager har deres egen bar, hvilket gør det hele en lille smule nemmere for dig og dine venner. Tidligt på aftenen vil der være mere afdæmpet musik, hvor du i ro og mag kan nyde din cocktail i baren. Kommer du senere på aften, skal du være forberedt på festglade mennesker, der giver den gas på dansegulvet.

Hvis I er flere, der er afsted, kan det være en god idé at reservere et bord, så I har et sted, hvor I kan slå jer ned efter at have givet den gas på dansegulvet. Musikken hos Miami Bar er typisk rigtig party musik med musik fra genre som f.eks. R’n’B, Hiphop, Latin og Dance. Dygtige DJ’s sørger for at holde festen i gang. 

Når det kommer til udvalget af bordpakker, så kan du finde en masse information og priser angående dette på barens hjemmeside. Miami Bar har sørget for at sammensætte nogle spændende bordpakke, så der burde være noget for enhver smag. Det kan i hvert fald betale sig at være flere om en bordpakke! 

Udvalget på barkortet hos Miami Bar er stort! De dygtige bartendere tryller med drinks og cocktails efter dit ønske, så du får en så god aften som muligt. Om du er til mojito eller whisky sour, så kan du få begge dele hos Miami Bar. 

Miami Bar har en profil på Instagram, som de løbende opdaterer med fede stemningsbilleder, der givet dig et godt indtryk af, hvad du kan forvente af et besøg!

Næste gang du er i byen i København, kan det være, du skal overveje at kigge forbi Miami Bar. Placeringen er oplagt, hvis du i forvejen er i byen på Strøget. Her er der sørget for god stemning, lækre cocktails og højt humør! Loungestemning kombineret med rigtig party musik leveret af dygtige DJ’s, der giver en lyst til at danse på bordene - lyder det ikke fristende?
Adresse

Gammeltorv 16
1457 København K


Kontakt info

Telefon: 28 41 55 49
E-mail: bord@miamibar.dk


 


Åbningstider

Fredag - lørdag: 19.00 - 05.00


Website

Miami Bar's websiteMiami Bar
Miami Bar