Mexibar


Hvis du gerne vil besøge en bar på Nørrebro, som har et interiør tilbage fra 1992, hvor du kan falde i snak med nye mennesker? Så er Mexibar helt sikkert noget for dig! Med deres mange år på bagen er Mexibar i København helt sikkert et oplagt sted at besøge, hvis du vil besøge en hyggelig bar i København. Du finder Mexibar beliggende på Nørrebro på adressen Elmegade 27.

Hos Mexibar er der både god stemning, god service og gode minder, hvor gæsterne får en oplevelse, som du ikke vil opleve andre steder i København. Stedet er særdeles et sted, studerende med fordel kan besøge, idet deres priser er ganske fornuftige. Du kan blandt andet komme og få en fantastisk cocktail lavet af friske råvarer hver dag til blot 12 kroner, hvilket helt sikkert er en studievenlig pris.

Stemningen hos Mexibar minder mest af alt om stemningen du finder på den lokale bar, når du er på charterferie. Derfor er dette helt sikkert svært at finde noget lignende andre steder i København.

Mexibar åbnede dørene op for første gang i 1992, hvor han ønskede at åbne Københavns første cocktailbar. I dag kan du stadig opleve denne hyggelige bar på Nørrebro, som helt sikkert er et sted for dig og dine venner.
Adresse

Elmegade 27
2200 København


Kontakt info

Telefon: 35 37 77 66


Åbningstider

Søndag - tirsdag: Lukket
Onsdag - torsdag: 19.00 - 02.00
Fredag: 15.00 - 03.00
Lørdag: 19.00 - 03.00


Website

https://www.mexibar.dk/