Message - København


Er du vild med tøj, der følger tidens trends? Lægger du stor vægt på god kvalitet, men til fornuftige priser, der er rimelige for en ung studerende på SU? Er du på jagt efter en tøjbutik i København, der har et fornuftigt sortiment og items til enhver smag? Så er du kommet til det rigtige sted. Message er nemlig en tøjkæde, hvor du får tøj af god kvalitet til fornuftige priser. Tøjkæden har mange butikker landet over, og selvfølgelig kan du også finde Message i København. I København finder du bl.a. Message på Købmagergade 45. Mere centralt bliver det næsten ikke.

Når du træder ind i en af de flotte Message butikker, vil du med stor sandsynlighed lægge mærke til, hvor ryddeligt der er. Dette er med til at gøre hele shoppingoplevelsen en tand bedre. Indretningen er meget stilren med fuld fokus på de spændende items i butikkerne. Message er altid en sikker vinder, når det kommer til shoppingture. Det kan vi skrive under på. Hvis ikke du finder noget, så er du i hvert fald blevet tanket op med god inspiration. 

Tøjkæden har nemlig altid et spændende udvalg af både tøj, sko og accessories. Der er ingen tvivl om, at tøjkæden forsøger at sørge for, at der er noget at finde for enhver smag. Derfor kan du også finde alt fra blomstrede kjoler til basistoppe i forskellige farver hos Message.

Hvis du ikke har en Message butik i nærheden af, hvor du bor, kan du også sagtens shoppe Message online, via tøjkædens egen hjemmeside. Her kan du stille og roligt bladre mellem de forskellige items og finde ud af, hvad dit næste køb skal være.

Hvis du mangler lidt inspiration til, hvilke items du kan pifte din garderobe op med, så kan vi varmt anbefale dig at tjekke Message ud på Instagram. Her bliver der løbende opdateret på nye kollektioner og lignende!

Vi vil vurdere priserne hos Message som rimelige, særligt taget kvaliteten i betragtning. Hvis du dog finder et stykke tøj, en taske eller et par sko, hvor du tænker, at prisen ikke var det, du havde håbet på, så kan det være, du bliver glad for at høre, at du hos Message faktisk kan få studierabat. Hos Message får du nemlig altid 10% studierabat ved forevisning af et gyldigt studiekort. Vi gør dog opmærksom på, at rabatten ikke gælder online eller på i forvejen nedsatte varer. Står du dog i en situation, hvor rabatten gælder, og hvor du har fundet de perfekte par jeans eller den helt rigtige kjole til den næste fest, så kan du med stor fordel spare en sjat penge ved at vise dit studiekort ved kassen.

Når det kommer til udvalget af brands hos Message, så er det vældig stort. Du finder bl.a. Sui Ava, Puma, Second Female, Neo Noir, NA-KD, Lee og Global Funk i de mange Message butikker landet over.

Er du på jagt efter en fødselsdagsgave til en veninde? Så er Message et rigtig god bud på en butik, hvor du kan finde den helt rigtige gave. Særligt fordi, Message både har et stort udvalg af mere klassiske items, mens også de mere vovede og farverige items - både når det kommer til tøj, sko og accessories.

Vi forstår godt, hvis du nu er blevet en smule fristet til at shoppe hos Message. Vi kan i hvert fald varmt anbefale dig at kigge lidt nærmere på tøjkædens udvalg af sko, tøj og accessories. Der er bestemt en stor chance for, at du finder et item eller to, der vil falde i din smag. Og hvis du er studerende, så husk dit studiekort, så du kan få lidt rabat på dine varer. Sidst, men ikke mindst, vil vi ønske dig god fornøjelse med shoppingen!

Er du i tvivl om, der findes en Message butik i nærheden af dig, så kan du kigge på tøjkædens egen hjemmeside, hvor du finder en liste over de forskellige butikker. 


Studenterrabatter

10% studierabat ved forevisning af gyldigt studiekort. Gælder ikke online eller på i forvejen nedsatte varer.
Adresse

Købmagergade 45, st. th.
1150 København K


Kontakt info

Telefon: 96 23 22 66
E-mail: kobmagergade@message.dk


Åbningstider

Mandag - fredag: 10.00 - 19.00
Lørdag: 10.00 - 18.00
Søndag: 11.00 - 18.00


Website

Message - København's website