Mermaid bar

Mermaid bar


Den lille havfrue har sin egen bar i Vestergade. Her finder du i hvert fald The Mermaid Bar, opkaldt efter H.C. Andersens kendte eventyr. Det er en hyggelig kælderbar, der er lille nok til at du må ryge. Der er musik fra 60’erne og helt op til det nyeste musik fra i dag.

Du kan booke et helaftensbord, hvor du får 2 eller 4 flasker spiritus med i købet. Bestil dit hyggelige bord her på The Mermaid bar.

Det er et rigtig godt sted at starte en bytur, da du blandt andet også kan få 10 shots, 3 mokai eller 5 Jägerbombs for 100 kr. Derudover er der faste barpriser på en Carlsberg Fadøl til kun 20 kr. eller en flaske spiritus med en kande sodavand fra 350 kr. inden kl. 23.00.

Der holdes jævnligt sjove events, som 90’er fest, Feriefester, Studenteruge og Bingo Night, hvor der er store præmier.

Dansegulvet er meget intimt, da det er en mindre bar, så du kan let komme i kontakt med de andre gæster i baren. Hver torsdag er der dobbelt op på cocktails og sjusser.

Studenterguiden anbefaler at tage på Mermaid bar og lær dine studiekammerater bedre at kende. I har mulighed for at spille spil eller bare skråle med på musikken hele natten. Det kan slet ikke betale sig at holde hjemmefester med de priser der er på Mermaid bar. Smil til de søde bartendere og hils fra Studenterguiden.dk

Bestil et bord til starten af din bytur her.
Adresse

Vestergade 27
1459 København


Kontakt info

Tlf: 29 44 59 68
Email: info@mermaidbar.dk


Åbningstider

Torsdag:             18:00-02:00
Fredag - Lørdag: 18:00-05:00


Website

Mermaid bar's websiteMermaid bar
Mermaid bar
Mermaid bar
Mermaid bar