Mega Grill

Mega Grill


Er det ved at være tid til burgere på matriklen, så skal du ind forbi Mega Grill i Kolding, her får du Koldings ubestridte bedste burger. Mega Grill er en hyggelig og autentisk grill, med alt hvad det indebærer. Her får du foruden de saftige burgere også smagfulde pølser og hotdogs, grillretter som grillkylling med lækkert tilbehør, kebabmix, kæmpe forårsruller og chicken nuggets.

Mega Grill Ligger på Utzonsgade 1 i Kolding, ikke langt fra Danhostel Kolding og Kolding Stadion, så efter det lokale opgør, er der ikke langt til en ristet med det hele og dertilhørende cocio. Mega Grill har de flotteste anmeldelser på Hungry.dk, og med de 4,6 stjerner ligger de helt i toppen. Ikke nok med at kunderne fortæller, at byens bedste burgere fås her, men også de sprøde pommes frites får masser af ros. Portionerne er store og til fornuftige priser, og personalet er altid venlige og smilende.

På menukortet finder du hele 19 forskellige slags burgere, det spænder fra de helt klassiske cheeseburgere til den store bøfsandwich med sovs, og ikke at glemme den kæmpe store husets mega bacon cheese burger med 2x200 gram bøf, som er blandt kundernes favoritter. Er du sulten efter en god bøf, så fås dette også her, fx steak af oksefilet med skivekartofler og bearnaise eller whiskysauce, samt frisk salat, dressing, flute og hjemmelavet hvidløgssmør til.

Maden kan nemt afhentes på adressen Utzonsgade 1 i Kolding, og ønsker du levering, kommer de rare bude nemt og hurtigt med det.
Adresse

Utzonsgade 1


Åbningstider

Mandag: 01:00 - 01:00
Tirsdag: 11:00 - 20:30
Onsdag: 11:00 - 20:30
Torsdag: 11:00 - 20:30
Fredag: 11:00 - 21:00
Lørdag: 12:00 - 21:00
Søndag: 12:00 - 21:00


Website

Mega Grill's website