Max Burgers


På Gammeltorv 4 i hjertet af København finder du Max Burgers. Er du på jagt efter en saftig burger, som du nyde til frokost eller efter en sjov bytur? Så er Max Burgers absolut et sted, du bør overveje at besøge. Med sin beliggenhed i hjertet af Indre By, så er Max Burgers i København et oplagt burgersted for dig, der alligevel er i hovedstaden.

Max Burgers har faktisk eksisteret i mange år! Burgerkæden startede nemlig helt tilbage i 1986 i Sverige. Siden da er der kommet rigtig mange burgerrestauranter til, og i dag er Max Burgers op på omkring 100 restauranter fordelt i særligt Sverige, Norge og nu også med 3 restauranter herhjemme på Sjælland. Udover restauranten på Gammeltorv i hjertet af København, finder du nemlig Max Burgers i Herlev og Ishøj. Burgerrestaurantkæden har desuden også vundet flere priser for deres burgere! Det må være et tegn på, at du måske snart skal sætte tænderne i en saftig Max hamburger.

Hos Max Burgers på Gammeltorv 4 har du mulighed for at nyde din mad i lokalerne, og når det er sommer, kan du sidde udenfor. Om sommeren er der er nemlig mulighed for udeservering, så du kan nyde storbystemningen midt i Indre By. Derudover kan du naturligvis også tage din bestilling med hjem, hvis du mest af alt bare har lyst til at nyde en saftig burger hjemme på sofaen. Det er oplagt at besøge Max Burgers efter en lang dag med forelæsninger og studiegruppearbejde. Det er en hurtig og nem løsning, hvis du ikke selv orker at stå i køkkenet.

Når det kommer til udvalget af mad hos Max Burgers, så er det rigtig stort. Menukortet byder nemlig på alt fra et udvalg af menuer, luxusshakes, desserter og burgere til salater og tilbehør. Helt konkret kan du vælge mellem alt fra den klassiske cheeseburger eller hamburger til en juicy triple cheese burger eller spændende salatburger. Mulighederne er mange, og der er stor sandsynlighed for, at alle vil kunne finde noget på menukortet, som falder i deres smag. Max Burgers tilbyder også et stort udvalg af burger til vegetarer. Du finder eksempelvis også vegetariske nuggets! Burgerrestaurantkæden forsøger altså at skabe mulighed for, at så mange som muligt har muligheden for at nyde en god portion mad! På burgerkædens egen hjemmeside er der mulighed for at læse nærmere omkring produktinformationer, hvis det er noget, du interesserer dig for.

Er du lidt lækkersulten, kan du vælge mellem det store udvalg af milkshakes hos Max Burgers, som de kalder for luxusshakes. Der er mange forskellige varianter at vælge mellem. Er du til jordbær, chokolade, blåbar eller espresso caramel? Så kan du få dette hos Max Burgers. Du finder også veganske varianter af de lækre luxusshakes. Der er derfor ingen tvivl om, at Max Burgers gør sit bedste for, at de fleste kan nyde noget fra det spændende menukort.

Generelt forholder det sig sådan, at Max Burgers går meget op i, at smagen af deres mad er i top! Kvaliteten af maden skal være i top, så du får en god madoplevelse. Hos Max Burgers går de også op i at bruge friske råvarer, og udvikler løbende på at skabe sunde produkter for de glade gæster! Max Burger er desuden også aktive på deres sociale medier. Du kan bl.a. følge med på Facebook og Instagram. På burgerrestaurantkædens profil på Instagram finder du alt fra billeder af de servicemindede personale til billeder af den lækre mad, du kan bestille, når du besøger Max Burgers.
Adresse

Gammeltorv 4, 1457 København K


Kontakt info

Telefon: 33 36 30 37


Åbningstider

Mandag - onsdag: 10.00 - 00.00
Torsdag - lørdag: 10.00 - 06.00
Søndag: 10.00 - 00.00


Website

Max Burgers's website