Maude’s Salon


Maude’s Salon i København er en café beliggende på Frederiksberg, hvor de byder dig ind med en personlig og kærlig ånd til hverdagsforkælelse. Maude’s Salon finder du på adressen Gammel Kongevej 164, hvor de serverer både morgenmad og frokost retter. Hvis du har lyst til noget til den søde tand, har du også mulighed for at få serveret lækre konditorkager. Maude’s Salon åbner også om aftenen, hvor de sørger for en magisk stemning, hvor de både byder på lækre anretninger og gode vine. Lyder dette som noget for dig, så tag et smut forbi Frederiksberg med dine studiekammerater til en lækker omgang mad.

Hvis du er interesseret i at besøge Maude’s Salon, kan du med fordel tjekke deres Instagram profil ud. Her deler de jævnligt billeder fra caféen, som både viser stemningen, maden og andre nyheder, som er relevant at følge med i.

Du er sikker på at få god mad af god kvalitet, når du bestiller mad hos Maude’s Salon. Her er alle deres råvarer nemlig af allerhøjeste kvalitet, og alle råvarer kommer fra nøje udvalgte leverandører. Disse leverandører er eksempelvis til deres kaffe og te. Deres leverandører for deres kaffe er nøje udvalgt for deres spændende kaffe historie samt deres omtanke for bæredygtigheden, som er fra Caffé River. Af the har de også et stort udvalg, så selv hvis du kommer og besøger caféen tit, kan du prøve en ny the hver gang. Maude’s Salon anbefaler blandt andet Maude’s Blend, Liquorice Love eller Ilddragens Grønne The.

Priserne hos Maude’s Salon er alsidige, og der findes både større og dyrere retter, men også mindre og billigere retter, så uanset prisklasse er det muligt for dig at spise hos Maude’s Salon. Til morgenmad har du eksempelvis mulighed for at få en stor morgentallerken eller morgenbordet, eller også kan du få en af de mindre retter såsom skyr og frugt, croissant eller pandekager. Har du lyst til noget sødt, kan du eksempelvis prøve at smage deres lækre smørbagte scones. Derudover har de et stort udvalg af lækre kaffedrikke, og hvis du er til de veganske valgmuligheder, kan du blandt andet få soyamælk eller havremælk i din kaffe.

Til frokost og aften kan du blandt andet bestille en lækker sandwich, tomatsuppe, smørrebrød med enten avocado, hønsesalat eller tun-salat. Derudover serverer de også Afternoon Tea, hvor du får ren forkælelse i tre etager. Her får d blandt andet smørbagte scones, to slags ost på knækbrød samt en valgfri kage fra deres montre. Dette serveres med enten te, americano eller en kop varm chokolade.

Hvis dette lyder som noget for dig, så skal du helt sikkert anlægge Maude’s Salon på Frederiksberg et besøg.
Adresse

Gammel kongevej 164
1850 Frederiksberg C


Kontakt info

Telefon: 33 86 10 70
Email:  josephine@maudes.dk 


Åbningstider

Mandag - fredag: 09.00 - 21.00
Lørdag: 10.00 - 19.00
Søndag: 10.00 - 19.00


Website

www.maudes.dk