Matas - København


Den velkendte danske butikskæde Matas blev grundlagt tilbage i 1949 og har i dag næsten 300 butikker landet over. Tilbage da Matas blev grundlagt var dette i form af et indkøbssamarbejde med flere materialister og derfra blev Matas dannet ud fra MATerialisternes AktieSelskab - og derved opstod navnet også. Med deres enorme success og deres mange butikker rundt omkring i landet er svært at undgå kendskab til Matas. Du finder blandt andet Matas i København på adressen Købmagergade 22.

Hos Matas finder du alt indenfor skønhed, helse og velvære. Matas forhandler en lang række skønne brands og produkter. Derudover forhandler de Matas egne brands, såsom Matas Striberne, den grønne serie Matas Natur, luksus hudpleje fra Plaisir og makeup mærket Nilens Jord. 

Hvis du som kunde foretrækker at handle i de fysiske butikker, er der formentligt ikke langt til din nærmeste Matas forretning. Derudover er det også muligt at handle på deres webshop, så du kan handle Matas skønne produkter hjemmefra. Dog er det fordelagtigt for dig at besøge Matas’ fysiske butikker, hvis du ønsker hjælp og rådgivning fra materialisterne i butikkerne.

Matas har en kundeklub kaldet Club Matas som er yderst populær. I 2015 var hele 3 ud af 4 kvinder mellem 18 og 60 år medlemmer af Club Matas. Dette er Danmarks største loyalitetsklub med omkring 1.6 millioner medlemmer. Derudover er Matas også yderst populær på de sociale medier. Du kan blandt andet finde Matas på Instagram her.

Hvad end du står og mangler nogle produkter såsom til skønhed, helse og velvære, så er Matas helt sikkert det oplagte valg uanset om du står og mangler nogle skønne produkter til dig selv eller som gave.
Adresse

Købmagergade 22
1150 København


Kontakt info

Telefon: 33 14 07 85


Åbningstider

Mandag - fredag: 10.00 - 19.00
Lørdag: 10.00 - 18.00
Søndag: 10.00 - 16.00


Website

www.matas.dk