Marc Jacobs


Er du vild med mærke og lækre dyre brands? Så kan det være Marc Jacobs falder i din smag. Marc Jacobs er et kæmpe international brand. De har mange lækre produkter, såsom tasker, ure, parfume, tøj og meget mere. Hvis du er vild med dette eksklusive brand, kan du med fordel besøge en Marc Jacobs butik i København i deres butik beliggende på Grønnegade 1 i hjertet af byen.

Marc Jacobs har en lang række smukke produkter, som glæder både yngre og ældre idet deres udseende af produkter er tidsløst. Hvis du gerne vil se deres store udvalg af produkter, kan du tjekke deres officielle hjemmeside på www.marcjacobs.com

Fordi Marc Jacobs er et stort internationalt mærke, er de selvfølgelig også at finde på de fleste sociale medier. Derfor finder du Marc Jacobs på både Instagram, Twitter, Facebook, Pinterest, YouTube og Tumblr.

Ønsker du at følge med på Instagram, kan du med fordel gøre dette her. Her bliver du inviteret ind i Marc Jacobs verden, hvor de både viser bagom scenerne, billeder af deres produkter og meget mere, som er interessant at følge med i, hvis man er vild med dette eksklusive mærke.

Marc Jacobs har forskellige kollektioner i forskellige prisklasser. Mærket Marc by Marc Jacobs er særligt kendt til dem, der er yngre, idet priserne er lavere end deres egne produkter. Derfor er det helt sikkert muligt for studerende at købe Marc Jacobs produkter, selvom økonomien godt kan være stram, idet disse priser ikke er skruet for meget op. Derudover er det selvfølgelig også muligt at ønske sig deres produkter i gave, hvis din egen økonomi ikke tillader at købe det selv.

Tjek butikken, hjemmesiden eller deres sociale medier ud, for at købe et produkt eller for at blive meget klogere på Marc Jacobs universet.
Adresse

Grønnegade 1
1107 København


Kontakt info

Tjek hjemmesiden her.


Åbningstider

Tjek hjemmesiden her.


Website

https://www.marcjacobs.com/