Makeup artist - Nicci Welsh Makeup Academy

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Varighed Adgangskrav Uddannelsesinstitution
København Ingen SU eller løn Fagkurser, Erhvervsuddannelser 8 uger Ingen Nicci Welsh Make-up Academy
By København
Offentlig støtte Ingen SU eller løn
Uddannelseskategori Fagkurser, Erhvervsuddannelser
Varighed 8 uger
Adgangskrav Ingen
Uddannelsesinstitution Nicci Welsh Make-up Academy
Makeup artist - Nicci Welsh Makeup Academy

Har du lyst til at starte din karriere som makeup artist og hårartist? - Så skal du lære af de bedste! Se mere her.
På kun 8 uger vil du, på Nicci Welsh Makeup Academy, lære alle nødvendige, unikke metoder og teknikker du skal bruge for at starte din nye drømmekarriere. Nicci Welsh har selv 20 års erfaring med professionel makeup og hairstyling. Hendes teknikker er anerkendte over hele verden og hun er meget efterspurgt i skønhedsbranchen. Hvadenten du drømmer om at arbejde inden for mode, skønhed, reklame, musik, brudemakeup, TV, editorials, modeshows, reklamefilm eller musikvideoer eller andet, så vil din uddannelse på Nicci Welsh Makeup Academy klæde dig godt på!

Uddannelsen henvender sig til dig, der ønsker at arbejde professionelt med makeup og hår. Der er ingen optagelseskrav, men bemærk at du skal være gået ud af folkeskolen og helst være fyldt 17 år og samtidig have råd til at investere i uddannelsen som makeup artist (se længere nede). Du behøver dog ikke nogen anden uddannelse, da det er en kreativ uddannelse der er tale om.
Retningen bestemmer du – teknikkerne, vejledningen og inspirationen til at nå dine mål giver vi dig. Ønsker du at følge i Nicci’s fodspor og ligesom rigtig mange af vores tidligere elever opnå fantastiske resultater og karrieredrømme så meld til uddannelsen på Nicci Welsh Makeup Academy som professional makeup og hår artist.

Når du deltager på uddannelsen får du, udover undervisning af Nicci og hendes team som består af nogle af landets absolut bedste professionelle hår og makeupartister, desuden en GRATIS startpakke til en værdi af 8.000 kr., som indeholder produkter fra bl.a. MAC, Bobbi Brown, NARS, Bumble and Bumble samt et Pro makeup penselsæt fra Nicci Welsh. Som noget specielt til vores elever tilbyder vi også særlige rabatter på MAC og Bobbi Brown produkter plus et udvalg af øvrige mærker og brands.

8 ugers uddannelsen indeholder bl.a.:

Makeup
 
- Hudforberedelse og hygiejne
 - Foundation, farvekorrektion og concealer
 - Contour, shading og highlighting
 - Pudder, bronzer og blusher
 - Øjenbryn, øjenskygge og øjenvipper
 - “Smokey eyes”, beauty looks og high fashion
 - Blending
 - Læber – farveapplikation og -valg, gloss og blyanter
 - Airbrushing/HD makeup til HD TV og video
 - Celebrity makeup 
 - Modeshows
 - Editorial, mode- og coveroptagelser
 - Musikvideoer
 - HD medier, TV og reklamefilm
 - Makeup og grooming til mænd
 - Bryllupper

Hår
 - Editorial hår
 - Red Carpet hår
 - Fashion hår
 - Nicci’s internationale hårteknikker
 - Nye trends
 - Bryllupshår
 - Nicci underviser backstage over hele verdenen, og er fast hårstylist under New York fashion Week. Alle hårteknikker er derfor baseret på Nicci’s erfaring og internationale standarder.

I løbet af det meget intense forløb på 8 uger opnår du et indgående kendskab til de særlige teknikker som Nicci er blevet anerkendt for. Uafhængigt af dit valg af karriere efter uddannelsen, får du uden tvivl brug for at vise netop dine evner med disse teknikker når du efterfølgende skal arbejde med forskellige folk I branchen. Derudover tilbydes du karrierehjælp i forhold til at starte op som selvstændig. Her vil vi som en ekstra service introducere dig for regnskab, fakturering, markedsføring m.m.

Yderligere deltager alle elever i et professionelt editorial shoot med Nicci selv og en professionel fotograf. På den måde får du også et indblik i hvordan Nicci arbejder, hvilket er ekstremt lærerigt.

Når du arbejder som hår og makeup artist er det altid vigtigt at pleje forholdet til kunden så du altid er sikker på at det er netop dig der bliver booket igen. Nogle vil måske endda bruge dig som privat makeupartist efterfølgende, og blive ved med at booke dig. Rigtig mange af vores tidligere elever kan fortælle fantastiske historier om jobs de har fået og muligheder der er blevet skabt gennem uddannelsen hos Nicci Welsh Makeup Academy.

Se blandt andet denne udtalelse:

”Jeg har drømt om at blive makeupartist, siden jeg var 14 år gammel – dvs. i 18 år, så det er på alle måder en drøm, der er gået i opfyldelse. Jeg var lidt nervøs ved at starte på skolen, men den nervøsitet er blevet gjort til skamme. Jeg har følt mig velkommen fra første dag. Det er rigtig dejligt, at omgangstonen blandt lærere og elever er hyggelig, uformel og humoristisk. Det giver et trygt og motiverende læringsmiljø. Jeg har nydt hver eneste dag, hvor I tålmodigt har stået og delt ud af Jeres viden, tekniske kunnen og kreativitet, så jeg kunne blive bedre og bedre. Jeg føler selv, at jeg har rykket mig rigtig meget i løbet af de her 8 uger. Jeg har lært at bruge mine øjne og hænder på en helt ny måde, og jeg er ved at lære, hvordan man tænker “fashion”

Det er ingen hemmelighed, at der skal arbejdes for sagen, men gør man det, så er det helt sikkert, at skolen er med dig og bakker dig op hele vejen. Vi har fået lov at arbejde meget selvstændigt, og det har været rigtig dejligt – fordi jeg er vokset med opgaven, og jeg har følt, at skolen har/ har haft stor tillid til mine evner. Det har også været super fedt at være ude til forskellige events og opleve branchen. Undervisningen har været en perfekt vekslen imellem demoer og hands-on. Jeg er selv visuelt tænkende, så derfor er denne undervisningsform lige i skabet til mig.

Ud over at blive gift og få børn, har denne her uddannelse været det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv. Jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg har fået et solidt fundament, og at jeg har lært af de bedste, Norden har at byde på.”

Liza Maria Sandroff – 8 ugers uddannelse

Læs flere testimonials og referencer her.

Når du har fået en uddannelse fra Nicci Welsh Make-up Academy er du godt rustet til at begynde din karriere som makeupartist - lige gyldigt hvilken retning du ønsker at tage. Så ønsker du at kigge indenfor i den spændende beauty verden, starte op som selvstændig, arbejde i salon, butik eller måske blive en del af et team I et af de større kosmetikfirmaer – så er Nicci Welsh Makeup Academy uden tvivl din garanti for de bedste forudsætninger.

Hele kurset koster 45.000 kr. inkl. Moms, og inkluderer din startpakke til en værdi af 8.000 kr. samt de eksklusive rabatter til MAC Cosmetics og Bobbi Brown med flere.

Der startes nye hold følgende datoer:
2017:
3. apr. – 26. maj
7. aug. – 29. sept.
16. okt. – 8. dec.

For datoer for 2018: Se hjemmesiden.Jobmuligheder

Professionel makeup artist og hår stylist, job i salon, forretning, større el. mindre beautyrelaterede firmaer mm.

Få mere information

Indtast dit navn samt e-mail eller telefonnummer, så kontakter Nicci Welsh Make-up Academy dig med mere information om hvordan du bliver Makeup artist - Nicci Welsh Makeup Academy