Magnolias Luksus 2ndhand


På Købmagergade 5 i hjertet af København K finder du Magnolias Luksus 2ndhand. Her kan du først og fremmest shoppe lækkert designertøj og accessories. Du kan også få hjælp af Magnolias Luksus 2ndhand til at få solgt ud af dine egne styles og accessories.

Det kan godt være, at luksus mærkevarer og studerende på SU ved første øjekast ikke går hånd i hånd. Dog kan det alligevel være, at du som ung studerende på et tidspunkt har plads i budgettet til at forkæle dig selv en smule ekstra, hvis du naturligvis er vild med at investere i designertøj og accessories. Det er her, Magnolias Luksus 2ndhand kommer på tale. Her kan du nemlig shoppe nye items til din garderobe fra spændende mærker, såsom blandt andet Louis Vuitton, Chanel, Isabel Marant, Ganni og Givenchy.

Du kan finde udvalget hos Magnolias Luksus 2ndhand på deres Instagram-profil lige her. 

Hos Magnolias Luksus 2ndhand kan du dog også få hjælp til at få solgt ud af dit designertøj og dine accessories. Butikken har nogle krav til, hvordan din varer skal være, før de tager imod den til salg. Alle dage (på nær søndag) tager butikken imod dine varer, og du behøver ikke have aftalt en tid for at komme forbi butikken. Din(e) vare(r) får lov til at være i butikken på Købmagergade i hele to måneder. Bliver det, du indleverer, solgt får du 50 % af salgsprisen, så du naturligvis også får noget ud af dit salg. Drejer det sig om et dyrere item, du vil skille dig af med, så aftaler du sammen med butikken en fordeling, der bliver fordelagtig for dig. Dette afhænger bl.a. af nypris og stand. Du kan læse meget mere om indlevering af varer og andre praktiske ting på butikkens egen hjemmeside. 

Hvis du lige har ryddet ud i din garderobe og har fundet et stykke designertøj eller accessorie, kan det være, du skal have Magnolias Luksus 2ndhand til at hjælpe dig med salget! Du kan også besøge butikken på Købmagergade 5, hvis du har lyst til at forkæle dig selv med et dyrere item, idet Magnolias Luksus 2ndhand udelukkende sælger mærkevarer. Du kan med stor fordel besøge butikken på Instagram for at få et indblik i butikkens univers.
Adresse

Købmagergade 5
1150 København K


Kontakt info

Telefon: 42 70 66 66


Åbningstider

Mandag - fredag: 11.00 - 18.00
Lørdag: 11.00 - 17.00 
Søndag: lukket


Website

Magnolias Luksus 2ndhand's website