Mae Pen Thai Take Out

Mae Pen Thai Take Out


Hos Mae Pen Thai Take Out i København kan du få rigtig lækker thaimad som take-away til yderst rimelige priser, som de fleste studerende kan være med på. Mad fra Mae Pen Thai Take Out kan være et dejligt alternativ til den klassiske pizzaslice eller durumrulle. Du kan finde Mae Pen Thai Take Out to steder i København, nemlig på Vesterbrogade 143 (Vesterbro) og Gormsgade 2B (Nørrebro). 

Hos Mae Pen Thai Take Out tilberedes der lækre, traditionelle thai retter - lige til at tage med hjem. Du kan vælge mellem et stort udvalg af supper, forretter, hovedretter, karryretter, stegte ris og nudler, salat og menusæt. F.eks. kan du vælge en suppe som Tom Yam, der er en stærkt krydret suppe m. champignoner, tomater, citronblade og citrongræs samt kylling eller rejer. Af forretter, er de lækre thai Forårsruller at anbefale. De består af risdej med hakket svinekød, glasnudler og grøntsager.  I kategorien hovedretter, er retten Gai Phat Mamuang Hinmaphan, svær at komme udenom. Retten består af stegt kylling med Sprøde cashewnødder, løg, ananas, rød- & grøn peber samt kinesiske østershatte. Udover ovenstående muligheder kan du også få et bredt udvalg karry -og ris/nudler retter hos Mae Pen Thai Take Out. Muligheder er altså virkelig mange, og vi kan derfor varmt anbefale dig tjekke take-away stedets hjemmeside ud for at læse mere om valgmulighederne på det spændende menukort. 

Personalet hos Mae Pen Thai Take Out er yderst venligt, og de lægger vægt på, at servicen er i top, så du får en god oplevelse! Her lever man for god mad! Det thailandske take-away sted blev grundlagt helt tilbage i 2002 af Panitta Maneeyingskun, og hun går meget op i, at den thailandske mad du får serveret, er så autentisk som overhovedet muligt. Derfor bruges der også kun friske råvarer, og råvarerne der bliver brugt, er importeret fra Thailand. Endvidere indgår der nogle helt særlige urter og grøntsager i den thailandske mad, der gør, at dine smagsløg bliver taget på en helt særlig rejse! 

Hvis du er interesseret i at blive inspireret til din næste bestilling, så kan vi varmt anbefale dig at kigge nærmere på take-away stedets profil på Instagram.

Drømmer du om en tom kha kokosmælk suppe, karry rørt med kokosmælk eller en phat phet kylling? Så er Mae Pen Thai Take Out et godt bud på et take-away sted i København med lækker thaimad til utrolig SU-venlige priser. Her er portionerne store, så du får noget for dine penge. Menukortet hos Mae Pen Thai Take er fyldt med spændende og lækre thailandske retter, der nemt kan tages med som madpakke eller som et anderledes aftensmåltid, hvis du ikke har tid og lyst til at stå i køkkenet alt for længe. Du finder Mae Pen Thai Take Out på Vesterbro og Nørrebro, og så kan du nemt og hurtigt bestille din mad online via stedets egen hjemmeside.
Adresse

Vesterbrogade 143
1620 København V

Gormsgade 2B
2200 København N


Kontakt info

Vesterbro, telefon: 33 31 09 07 
Nørrebro, telefon: 25 84 07 07


Åbningstider

Begge steder
Søndag - torsdag: 15.00-21.00
Fredag - lørdag: 15.00-21.30


Website

Mae Pens WebsiteMae Pen Thai Take Out
Mae Pen Thai Take Out
Mae Pen Thai Take Out