Mad og Kaffe


Befinder du dig i København, og ønsker du at besøge en café, som både serverer lækker brunch, burgers, smørrebrød og meget, meget mere? Så kan du med fordel tage et smut forbi Mad og Kaffe! Mad og Kaffe er en yderst populær cafékæde beliggende i København, som både har caféer beliggende på Vesterbro, Amagerbro og Frederiksberg. Så hvis du befinder dig i indre by eller omkring København, og ønsker en lækker (og ikke mindst instavenlig) omgang brunch eller andet mad, så kan du med fordel tage et smut forbi Mad og Kaffes populære caféer!

Mad og Kaffe har én af byens bedste brunch, hvor du helt selv kan sammensætte dit eget morgenbræt. Caféen er også et yderst populært sted at spise brunch, hvad end det er for de lokale eller folk der kommer langvejs fra. Det er ikke helt uden grund, at deres brunch er yderst populær, og har du set billeder af eller endda smagt deres brunch, så er du slet ikke i tvivl om, hvorfor den er så eftertragtet. De har et stort udvalg, så du har rig mulighed for at sammensætte din brunch ud fra dine egne præferencer og smagsløg. Derudover har de markeret de forskellige retter med mærker, så du nemt kan finde ud af, hvad der er glutenfrit, vegansk, laktosefrit eller vegetarisk. På menukortet finder du både noget grønt, mejeri, bageri, kød & frisk og noget sødt, som de selv kalder “jeg må godt i dag”. For at høre et udvalg af menuen, har vi lavet et lille udpluk her: avocado, rødbedesalat, sojayoghurt med müsli og bær, vesterhavsost med marmelade, æg i forskellige former, stegt bacon, røget laks, kyllingenugget og gulerodskage med smørcreme. Du finder meget mere på menukortet, som du kan tjekke ud på deres hjemmeside, hvor du også har mulighed for at tjekke andre oplysninger ud samt se billeder. Hvis du ønsker at reservere bord, er dette kun muligt at gøre til middag og aften, da de desværre ikke har bordreservation til morgenmad. Reservationer skal ske gennem hjemmesiden eller via deres mail, hvorimod deres telefon er beregnet til madafhentning.

Alle tre caféer er indrettet personligt og i lokalområdets ånd, og du føler sig helt sikkert hjemme og i gode omgivelser, når du befinder dig i én af deres caféer. Alle caféer er beliggende i yderst skønne omgivelser, hvor du både har mulighed for at sidde i deres hyggelige indrettede caféer eller udenfor og nyde vejret og beliggenheden. Én ting de lægger særlig vægt på hos Mad og Kaffe er, at man føler sig hjemme, samtidig med at stedet skal være stilfuldt indrettet og et hyggeligt sted at befinde sig.

Selvom caféen er yderst populær på grund af deres lækre burgers og brunch menu, så har de også andre ting på menukortet, som helt klart er værd at tjekke ud. Her er det blandt andet værd at nævne deres smørrebrød. Du kan få et stykke smørrebrød for 70 kr og to stykker for 125 kroner. Du kan vælge imellem tatarmad, kartoffelmad, hønsesalat og avocadomad, hvilke alle er lækre og overdådige, og ikke blot en “simpel” rugbrødsmad. Derudover kan du også købe sandwiches og salat med laks og tun. Har du lyst til en varm ret, så finder du både chili con carne og moules frites på menukortet. Derudover er det somme tider muligt at få steaks på menukortet, hvis du befinder dig på Mad og Kaffe på deres såkaldte Bøf-aftener. Hvis dette er noget, du gerne vil følge med i, og finde ud af hvornår du kan opleve dette, kan du blandt andet følge med på deres Instagram eller Facebook. 

Ønsker du istedet et sted, hvor du kan få noget lækkert at drikke, så danner Mad og Kaffe også de perfekte rammer for dette. Du kan blandt andet finde både kaffe, te, juice og sodavand på deres menukort. Ønsker du istedet noget lidt mere festligt, så kan du blandt andet finde forskellige øl, sangria, hvidvin, hvidvin, rosé og bobler på menukortet, så du kan få en helt uforglemmelig aften med lækker mad, lækker drikkelse og hyggelige omgivelser.

På Instagram har Mad og Kaffe over 40.000 følgere, hvilket helt klart fortæller noget om deres popularitet. De deler jævnligt billeder af deres lækre mad og drikkelse, som får ens mundvand til at løbe. Deres insta-venlige retter bliver også delt hyppigt af folk, som besøger restauranten, og du har derfor rig mulighed for at tjekke det ud. Det ser næsten for godt ud til at være sandt. Udover at vise, hvad de har på menukortet, så viser de også nye retter, som de er ved at teste af. Menuen bliver udvidet med nye og lækre opskrifter ofte, og du kan derfor smage lidt af hvert, særlig i deres store udvalg af brunch. Derfor kan du være med på forkant af at retterne kommer i menuen, hvis du vælger at tjekke deres Instagram ud. Hvis du er heldig, kan du yderligere også finde konkurrencer, hvor de finder en eller flere vindere, som kan komme gratis ind og spise hos dem. Så skynd dig at hoppe ind på deres Instagram, hvis du er nysgerrig på menuen eller ønsker at deltage i fremtidige konkurrencer.

Lyder dette som noget for dig? Som studerende har Mad og Kaffe helt sikkert meget for dig at tilbyde. Du kan komme et smut forbi alene med din computer, og nyde noget lækkert at spise mens du får lavet dit arbejde. Hvis du derimod ønsker at komme forbi med vennerne til lækker brunch eller middagsmad, så er dette også en mulighed. Derudover er maden insta-venlig, og helt klart noget, som du får lyst til at dele med vennerne på dette sociale medie, da maden helt klart falder i den stil. Yderligere er det også et SU-venligt sted, da du har mulighed for at købe efter din sult og din pengepung. Hvis du eksempelvis kommer til brunch, har du mulighed for at vælge mellem 3 styks, 5 styks eller 7 styks. Så hvis du blot ønsker en mindre og billigere brunch, så kan du nøjes med at vælge 3 retter. Hvis du derimod ønsker at prøve en masse forskelligt fra menukortet, har du mulighed for at købe mere. Tjek deres hjemmeside og Instagram ud i dag, og bestil et bord på Mad og Kaffe - du vil helt sikkert ikke gå skuffet derfra!
Adresse

Sønder Blvd. 68, 1720 København - Tyrolsgade 6, 2300 København - Godthåbsvej 45 st. th, 2000 København


Åbningstider

Vesterbro
Alle dage: 08.30 - 20.00


Amagerbro
Alle dage: 08.30 - 20.00


Frederiksberg
Alle dage: 08.30 - 20.00


Website

https://madogkaffe.dk/