Maanesten - København


Står du i en situation, hvor du enten skal købe en fødselsdagsgave til en veninde, eller ønsker du at forkæle dig selv efter en hård eksamensperiode med et smykke af høj kvalitet? Så kan det være, at smykker fra brandet Maanesten, er lige noget for dig. Maanestens smykker er unikke og har et sofistikeret udtryk, som mange er rigtig vilde med. Maanesten i København finder du bl.a. på Lædergade No. 36.

Smykker er altid en sikkert hit, når det kommer til gaver eller selvforkælelse. Det kan de fleste hurtigt blive enige om. Smykker er ofte med til at tilføje noget personlighed til ens stil, og rigtig mange går derfor op i, hvilke smykker de bærer. Hos Studenterguiden mener vi, at Maanesten er et godt bud på et smykkebrand, hvor pris, design og kvalitet går op i en højere enhed. 

Maanesten er et smykkebrand, der kan tilbyde smykker af høj kvalitet til deres kunder. Brandet følger tidens trends, og man kan roligt sige, at brandet også har sans for detaljer. Smykkerne designes med fokus på at balancere nutidens trends. Dette bliver gjort på en yndefuld måde, der giver smykkerne fra Maanesten deres særpræg.

Smykkedesigneren bag Maanesten er Lotte Venø Callesen. Der er ingen tvivl om, at smykkedesigner Lotte Venø Callesen har skabt en helt særlig stil for Maanesten, der gør, at smykkerne adskiller sig fra mange andre smykkebrands, vi kender. Alle smykkerne fra Maanesten bliver først og fremmest designet i Danmark. Når det kommer til forarbejde af smykkerne, bliver dette gjort i den indiske by Jaipur. I Jaipur har Maanesten deres egne sølv- og guldsmede, som arbejder med smykkerne. Gennem fokus på både det helt rigtige design og håndværk, er der hos Maanesten altså skabt en stil, der er unik.

Udvalget af smykker hos Maanesten er rigtig stort. Det vil du hurtigt opleve, hvis du tager et kig på Maanestens egen hjemmeside. Overordnet kan du vælge mellem et hav af sølv- og guldsmykker i forskellige former og designs. På Maanestens egen hjemmeside, i de forskellige butikker og hos de mange forhandlere, finder du et væld af forskellige ringe, armbånd og halskæder. Derudover lancerer Maanesten jævnligt nye og spændende smykkekollektioner med fokus på forskellige temaer, årstider eller lignende. Der er altså rig mulighed for at udvide din smykkekollektion med de flotte smykker fra Maanesten. Derudover er smykker generelt en rigtig god gaveidé, som vi varmt kan anbefale. De fleste vil med stor sandsynlighed blive glade for et nyt smykke. Særligt når det kommer fra et brand, der kan tilbyde høj kvalitet. Er du lidt i tvivl om, hvilket smykke du vil forære som gave, så kan du også vælge at købe et gavekort til Maanesten. Dette kan være en rigtig god løsning, hvis du ved, at vedkommende er vild med Maanestens univers.

Maanesten tilbyder desuden også et udvalg af andre typer accessories. Her kan du bl.a. finde et udvalg af computer sleeves, toilettasker til opbevaring af make-up og spænder eller elastikker til dit hår. Disse accessories er også præget af designs, der passer ind i Maanestens spændende univers. Synes du disse accessories lyder som noget for dig, så kan du også finde disse på Maanestens egen hjemmeside. 

Rigtig mange brands holder sig i dag opdateret på de sociale medier, og her er Maanesten absolut ingen undtagelse. Dette er kun til stor fordel for dig. Udover at have en hjemmeside, kan du finde Maanesten på deres Facebook-side og via deres profil på Instagram. Her kan du bl.a. følge med i spændende nyheder, lancering af nye kollektioner og meget mere. På Instagram kan du også søge på billeder med hashtagget #maanesten for at blive inspireret af andre kunder, der har købt smykker fra Maanesten. Her kan du se, hvordan andre har stylet smykkerne. 

For at se billeder af Maanestens unikke smykker kan du via linket besøge brandet på Instagram.

Er du på jagt efter et unikt smykke til dig selv eller en, du holder af? Så kan det være, at et smykke fra Maanesten er præcis det, du leder efter. Maanesten har et stort udvalg af unikke smykker, og du kan næsten være sikker på at finde et smykke eller to, der passer til din unikke stil. Smykkerne har desuden fornuftige priser, hvilket også er et stort plus.

Hvis du er interesseret i at købe et smykke fra Maanesten, kan du finde disse mange forskellige steder. På smykkebrandets egen hjemmeside kan du finde en liste over de forskellige forhandlere. Har du ikke en forhandler i nærheden, så kan du heldigvis også købe smykkerne fra Maanesten online via deres hjemmeside.
Adresse

Læderstræde No. 36
1201 København K


Kontakt info

Telefon: 70 70 79 27
E-mail: kundeservice@maanesten.com


Åbningstider

Mandag - onsdag: 10.00 - 17.30
Torsdag: 10.00 - 18.00
Fredag: 10.00 - 19.00
Lørdag - søndag: 10.00 - 16.00


Website

Maanesten - København's website