MLStrafik.dk


Hos køreskolen MLStrafik tilbydes alle elever en personlig, rolig og tålmodig undervisning med udgangspunkt i en behagelig kørselsoplevelse – hver gang!

Køreskolen drives af Mark L. Samson som er uddannet til kørelære for kategori B kørekort - almindelig personbil. I undervisningen er der stor fokus på at man lærer at læse og forstå hvordan trafikken afvikles i et sikkert og seriøst læringsmiljø. Således at du også er tryg og sikker den dag du selv skal ud at køre med eget kørekort.

MLStrafik er medlem af DKL (Dansk Kørelærers Landsforbund), og al undervisning foregår i overensstemmelse med gældende lovkrav – og i det omfang det overhovedet er muligt, tilstræbes det altid at tilpasse den praktiske og teoretiske undervisning efter den enkelte elevs læringsniveau. På den måde tages undervisningen i dit tempo. 

Ligeledes er der stor fleksibilitet når der skal aftales kørselslektioner, så det kan passes ind til din hverdag.

Teoriundervisningen bliver afviklet på Frederiksberg og til selve kørselslektionerne kan du blive hentet på din bopæl, arbejdsplads eller skole.

Hos MLStrafik kan du ligeledes tage enkelte timer til rabatpris. Dette tilbud er oplagt for dig som allerede har kørekort og måske mangler rutine i trafikken eller ikke har kørt i mange år.

Hos MLStrafik er der rig mulighed for at tage kørekort eller ekstratimer i trygge og sikre rammer med en professionel og kvalificeret kørelære. 
Adresse

Fuglebakkevej 31, 2000 Frederiksberg


Kontakt info

Telefon: 29444572


E-mail: info@mlstrafik.dk


Website

MLStrafik.dk's website