MÆSK


Hos Studenterguiden går vi op i at finde spændende og gode steder til vores byguide, som I kan få glæde af. Derfor skal I ikke snydes for at blive præsenteret for MÆSK. MÆSK blev i 2018 kåret som bedste take away på Frederiksberg, og har beliggenhed på Nyelandsvej 63.

MÆSK byder på lidt af hvert - menuen bliver nemlig ændret hver uge. Ugemenuen finder du på spisestedet hjemmeside eller side på Facebook. Priserne er rimelige, og madens kvalitet er god. MÆSK er derfor et oplagt spisested for dig, der trænger til en god portion mad efter en lang dag med studie og/eller arbejde. MÆSK kan byde på alt fra en lækker kop kaffe to-go til frisksmurte sliders, supper og andre lækre frokostretter. Desuden er der også noget hos MÆSK for dig, der har en sød tand!

For at gøre bestillingsprocessen endnu nemmere, kan du faktisk hente spisestedets egen app eller gøre brug af online bestilling via MÆSK’s hjemmeside til bestilling af din mad. Smart. 

Synes du, Mæsk lyder interessant? Så kan du fange spisestedet på deres Instagram-profil. Her gemmer der sig hyggelige stemningsbilleder og lækre madbilleder, der får din mund til at løbe i vand. 
Adresse

Nyelandsvej 63
2000 Frederiksberg


Kontakt info

Telefon: 27 57 05 15


Åbningstider

Mandag - fredag: 11.00 - 20.00
Lørdag: 15.00 - 20.00
Søndag: lukket


Website

MÆSK's website