Lula 2ndhand Luxury


På Antonigade 9 i København K finder du Lula 2ndhand Luxury. Dametøjsforretningen er stedet for dig, der er vild med mærkevarer og vintagefund. Her er der et stort udvalg af tøj og sko fra en række forskellige mærker. Hos Lula 2ndhand Luxury kan du både shoppe, men også indlevere egne varer. Befinder du dig i København, og er du vild med mærkevarer, så er denne dametøjsforretningen absolut et sted, der er værd at besøge.

Genbrug og vintagefund er noget, som rigtig mange gør brug af. At foretage sig et genbrugsfund er ikke kun godt for miljøet. At udforske vintageuniverset giver også anledning til, at du kan finde nye (brugte) items, som bl.a. kommer fra ældre kollektioner, der kan være udgået, men som du har haft et godt øje til. Det kan derfor være, at du er heldig og finder et item, du længe har kigget på, men dette til en fordelagtig pris, fordi varen har været brugt, og som stadig er i god stand. Det er bl.a. her Lula 2ndhand Luxury kommer på banen.

Hvis du er interesseret i at se, hvad Lula 2ndhand Luxury har at byde på, så kan du med stor fordel følge dametøjsforretningen på Instagram. Instagram-profilen har i skrivende stund over 30.000 følgere og en masse spændende billeder i deres feed, hvor du kan blive inspireret til det, der muligvis kan blive dit næste køb.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at et køb hos Lulu 2ndhand Luxury kan blive dyrt, selvom dit udvalgte item måske blot koster en brøkdel af butiksprisen. Er du dog meget interesseret i et bestemt item, og har du råd til det ift. dit budget, kan det være en mulighed for at forkæle dig selv en smule ekstra. Det kan være, du lige har veloverstået en eksamen eller måske snart har fødselsdag.

Lula 2ndhand Luxury byder på alt lige fra tøj og tasker til smykker og andre accessories. Her kan du finde items fra en masse velkendte mærker, såsom Chanel, Fendi, Ganni, Acne Studios og mange flere. Hvis du synes dametøjsforretningen lyder interessant, så kan vi anbefale dig at tjekke deres hjemmeside ud. Her kan du kigge lidt på shoppen, og hvad den har at byde på lige nu. 

Det er vigtigt at understrege, at du hos Lulu 2ndhand Luxury ikke kun kan shoppe items. Er du indehaver af nogle lækre items, som du ikke længere bruger? Eller har du foretaget et køb, der i bagklogskabens lys har vist sig at være et fejlkøb? Så kan du indlevere din(e) vare(r) hos 2ndhand Luxury. Butikken tager både nye og brugte varer i kommission. Her bliver der kun taget imod ægte varer. Indleveringen foregår fysisk på Antonigade 9, 1106 København K. Du kan læse mere om praktiske informationer ift. indlevering på butikkens egen hjemmeside.
Adresse

Antonigade 9, st. th.
1106 København K


Kontakt info

Telefon: 33 13 44 00


Åbningstider

Mandag - fredag: 11.00 - 17.30
Lørdag: 11.00 - 16.00
Søndag: lukket


Website

Lula 2ndhand Luxury's website