Loptimisten


Hvis du søger børnetøj og ønsker at købe det til billigere penge, så er Loptimisten i København helt sikkert et sted for dig, som er værd at shoppe. Loptimisten er nemlig en genbrugsbutik for børn. Deres slogan er “genbrug til lækre unger”. Helt konkret er Loptimisten placeret i storcentret Hvidovre C på adressen Laurits Olsensvej 1.

Tøjet kan i den grad beskrives som værende lækkert genbrugstøj til børn. Butikken er nemlig fyldt op med stande, som hver især sælger det bedste genbrug til børn. Dette gælder nemlig både børnetøj og legetøj.

I butikken har de over 200 stande fordelt på 2 etager, som har lækkert tøj og legetøj til børn i alle aldre. Butikken er både for dem som ønsker at sælge ud af deres børnetøj, men også til dem, der gerne vil købe lækre varer til en billigere pris.

Hvis du som studerende ikke selv har børn, men derimod skal købe en gave til en, så kan du med fordel købe noget lækkert genbrug fra Loptimisten og på denne måde spare penge.

Hvis du derimod ikke skal købe tøj men gerne vil sælge ud af børnetøj, så er dette også en mulighed, idet du kan leje en stand hos Loptimisten. Her kan man nemlig tilmelde en reol som du betaler for, og så får du en kommission for per solgt genstand.

Genbrug er helt sikkert det nye sort, idet andre kan få glæde af tøj og legetøj, som ikke længere blev brugt hos deres tidligere ejer. På denne måde er man med til at støtte konceptet om bæredygtighed samtidig med man har mulighed for at spare penge som køber, og man har mulighed for at tjene penge som sælger, hvilket er en win win for alle.

Besøg Loptimisten i Hvidovre lidt udenfor København, hvis du ønsker at spare penge på børnetøj eller legetøj.
Adresse

Laurits Olsensvej 1
2650 Hvidovre


Kontakt info

Telefon: 93 97 07 08
Email: kontakt@loptimisten.dk


Åbningstider

Mandag - torsdag: 10.00 - 18.00
Fredag: 10.00 - 19.00
Lørdag - søndag: 10.00-17.00


Website

loptimisten.dk