Larsens Plaz

Larsens Plaz


Larsens Plaz er et rigtig hyggelig bar på Gammel Kongevej 43, hvor du kan slappe af i en god stemning og spille pool, billard, bordfodbold og dart med dine venner og være garanteret en god aften.

Der er en lang og stolt tradition bag Larsens Plaz, der har eksisteret de sidste 100 år og er derfor kendt og respekteret som en hyggelig bar, hvor humøret er højt og priserne lave.

Gæster

Larsens Plaz tiltrækker gæster i alle aldre og fra alle samfundslag. Her er ingen dresscode eller snobberi, men i dagtimerne er hovedparten af gæster af det mandlige køn. Det skyldes især de mange sportsbegivenheder du som gæst kan følge med i på storskærm. Om torsdagen og især i weekenderne lægger mange unge mennesker deres vej forbi Larsens Plaz og er festen godt i gang, så lukker Larsens Plaz først ud på de tidlige morgentimer.

Sport

Larsens Plaz har storskærm, hvor alverdens sportsbegivenheder vises og det kan varmt anbefales at se weekendens Superliga kamp på Larsens Plaz istedet for at sidde foran flimmeren derhjemme. Eftersom engelsk fodbold er populært i hovedstaden, så viser Larsens Plaz mange kampe fra Premier League, La Liga, og A serie, selvfølgelig også international top-fodbold fra Champoions League, UEFA Cuppen og landskampe. Er du til håndbold eller andre sportsgrene, så viser Larsens Plaz også dem ellers er du meget velkommen til at spørge personalet om de vil vise det.

Spil

Du kan også hygge dig med et væld af andre sjove og sociale aktiviteter på Larsens Plaz. Larsens Plaz byder på hele to poolborde og to billardborde, bordfodbold og dart. Men det anbefales at du ringer og bestiller Billard borde i god tid, da det ellers kan være svært at komme til.

Er du til de mere afslappede spil, så har Larsens Plaz klassikerer som backgammon, terningspil og kort.

Priserne

Priserne på Larsens Plaz er bestemt værd at rejse langt efter. En halv liter Tuborg eller Classic kan erhverves til 30 kr. En almindelige flaske øl koster kun 20 kr. og 10 shot for 100kr. så kan det næppe fås billigere i København.

Men Larsens Plaz er ikke kun en bar, hvor du kan bestille øl. Her har du mulighed for at bestille mange af de traditionelle drinks og cocktails som f. eks Screwdriver, Cosmopolitan, Sex on the Beach, Frozen Margarita, White/Black Russian og mange flere.
Adresse

Gammel Kongevej 43
1610 København V


Kontakt info

Telefon: 33 31 81 42
E-Mail: larsensplaz@gmail.com


Åbningstider

Mandag-Torsdag 14.00-02:00
Fredag-Lørdag:   14.00-04.00
Søndag:              15.00-19.00


Website

Larsens Plazs Website


Larsens Plaz