La Chica Mala


Hvad siger du til en god omgang vegansk og mexikansk inspireret mad? Hvis det lyder som noget for dig og dine smagsløg, så skal du læse videre her. La Chica Mala i København tilbyder dig nemlig lige præcis dette.

La Chica Mala i København er et 100 % plantebaseret catering koncept. Konceptet fokuserer på det mexicanske street food køkken. Maden fra La Chica Mala leveres ud af huset til hele Danmark. Det er et smart koncept for dig, der måske skal holde fødselsdag eller indflytterfest, og som ikke har tiden til at stå og kokkerere ude i køkkenet.

Kira, Line og Nick er teamet bag La Chica Mala, og tilsammen har de tre over 30 års erfaring, når det kommer til plantebaseret kost. Dét kan smages. Her får du derfor catering, hvor der er styr på sagerne.

Lyder maden fra La Chica Mala som noget for dig? Så kan du suse ind på deres hjemmeside og læse menukortet, og lade dig inspirere af de lækre madbilleder på La Chica Malas Instagram ved at trykke her. Er du vild med mexicansk mad, og spiser du plantebaseret? Så er maden fra La Chica Mala med stor sandsynlighed noget, der vil falde i din smag.

Vi gør opmærksom på, at minimum antal bestillinger hos La Chica Mala er 30. Er du på SU, kan det derfor være, at konceptet er mere oplagt for dig, der holder et privat arrangement i selskab med andre. 
Kontakt info

E-mail: hola@lachicamala.dk 


Website

La Chica Mala's website